Hírek
22945 hír az adatbázisban
Innovációs tervpályázatot indít a Grundfos
Marketinginfo.hu - 2018-01-17 14:27
CSR

A piacvezető szivattyúgyártó cég a világ 50 országában dolgozik azon, hogy az emberek tiszta vízhez juthassanak.

A Grundfos az innováció és hatékonyság mellett a környezettudatosság népszerűsítését is a zászlójára tűzte. A vállalat minden fórumon kampányol a víz, mint érték megóvása mellett, kiemelve, hogy ez mindannyiunk közös felelőssége, nem utolsó sorban pedig létkérdés az emberiség számára.

A "Mozgásban a víz!" pályázat célja: figyelemfelhívás - játékos formában. A kiírás egy olyan látványos és szállítható vízmozgató berendezés megtervezésére vonatkozik, melynek segítségével a fiatalok maradandó pozitív élményt szerezhetnek lételemünkről, a vízről. Az elbírálásra kerülő ötleteknek három alapvető feltételnek kell megfelelniük: a víznek mozgásban kell lennie, a berendezés működésében pedig szerepet kell kapnia az elektromosságnak és az interaktivitásnak. Vagyis a terveknek nemcsak megvalósíthatónak, de kipróbálhatónak, bárki által működtethetőnek kell lenniük. Természetesen az sem utolsó szempont, hogy a szerkezet ne pazarolja vagy szennyezze a vizet.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályázat beküldőjének jutalma egy 250 000 forint értékű Euronics utalvány. Az elbírálásnál többek között figyelembe veszik majd a kreativitást, az innovatív gondolkodást és a megvalósíthatóságot is. A díjnyertes ötlettel a tervek szerint a népszerű zenei fesztiválokon találkozhat majd a közönség.

A pályázatokat január 15-étől várják, a jelentkezési határidő: február 28.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Háztartási szivattyúkkal könnyedén láthatjuk el kertünket vízzel, vagy mozgathatjuk el onnan (x)
  Tanműhelyek a Grundfostól
  A Grundfos az Impact Works-t választotta
  CSR szakmai díjat kapott a Grundfos

További hírek ebben a kategóriában

42 millió forint sorsa múlik a T...
A BKK az ukranokért
Térítésmentesen látja el az Álla...
Több mint 11 ezer ajándékcsomag ...