Szívesen adakozunk bankkártyás fizetéskor
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-01-11 15:48
Outdoor/indoor

Tavalyhoz képest közel duplájára nőtt a kártyás borravalóból gyűjtött adomány mértéke.

A Bazilikánál tartott adventi vásáron szinte mindenkinek megnyílt a pénztárcája, amikor megtudta, hogy a borravalójával - amelyet egyébként is adna - az Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja. A HelloPay forradalmasított adománygyűjtésével közel 2 millió forint gyűlt össze.

Már második éve, hogy kártyás fizetés közben is adományozhatunk a HelloPay módszerének segítségével. Az ötletgazdák a vendéglátósok számára létrehozott kártyás borravaló-rendszert alakították át jótékonykodásra. A kihelyezett terminálokon a fizetésnél 0 és 20 százalék közötti borravalót választhattak a vásárlók, melynek 70%-a az Ökumenikus Segélyszervezetet illette. A maradék 30%-ot továbbra is a kereskedők kapták meg.

Az innovatív adományozási módszert egyre többen választják: míg két éve csak 5000-en, addig tavaly több mint 14 000-en jótékonykodtak ilyen formában, a legmagasabb felajánlott összeg pedig 10.000 forint volt. További újítás az előző évhez képest, hogy a segíteni vágyók vásárlás nélkül is jótékonykodhattak az erre a célra kihelyezett adományautomatában.

A kezdeményezés népszerűségét látva a HelloPay a jövőben további adományozási akciókat is tervez az év során.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint 60 millió forint a Tesco vásárlóitól
  Élménydélután a Bazilikánál
  Abroncsokkal népszerűsítik az adományozást
  Indul a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtés
  1353 darab szívecske
  A Tesco idén is segíti a szeretet.éhség. adománygyűjtést
  Az Ökumenikus Segélyszervezet segélyakciója
  Adománykuponos akció a Tesco-ban

További hírek ebben a kategóriában

Hiányzó betűkkel hív véradásra m...
Újabb öt mozgó bankfiókot állít ...
Óriási oroszlán a Hungária körút...
Szuperkényelmes futószőnyeg egy ...