Hírek
20370 hír az adatbázisban
Globális elismerést kapott az UniCredit
Marketinginfo.hu - 2018-01-12 11:49
Kereskedelem

A Euromoney 2018-as kereskedelemfinanszírozási felmérésén az UniCredit nyerte el a "Legjobb globális szolgáltató" címet az "Összes szolgáltatás", a "Termékek/fizetések" és az "Általános végrehajtás" kategóriákban.

Az immár hetedik alkalommal elvégzett éves felmérés a kereskedelemfinanszírozási piacvezető címet is az UniCreditnek ítélte Olaszországra, Közép- és Kelet-Európára (KKE), Bulgáriára, Bosznia-Hercegovinára, Horvátországra, Magyarországra, Romániára, Szerbiára és Törökországra vonatkozóan. Mindemellett az új "Legjobb szolgáltatások" kategóriában is az élen végzett ugyancsak Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Magyarországon, Romániában és Szerbiában, valamint Oroszországban is.

E helyezések - melyek több mint 7255 (csaknem duplája a tavalyinak) vállalati banki ügyfél értékelése alapján alakultak ki - a bank folyamatos kiválóságát ismerik el a kereskedelemfinanszírozásban. Az UniCredit kereskedelemfinanszírozási szolgáltatásai a bank fő európai piacai mélyreható ismeretének, a termékekkel kapcsolatos megbízható szakértelemnek, valamint az innováció és a földrajzi lefedettség növelése iránti elkötelezettségnek köszönhetően töretlenül fejlődnek.

Gianni Franco Papa, az UniCredit General Managere elmondta: "Nagy öröm számunkra, hogy a Euromoney és a megkérdezett vállalati ügyfelek a legjobb globális kereskedelemfinanszírozási szolgáltatóként ismerték el az UniCreditet három fontos kategóriában is. Ez az elismerés tükrözi erős ügyfélközpontúságunkat, teljes elkötelezettségünket az innováció iránt és nemzetközi hálózatunk egyre növekvő erejét. Kapcsolatokat építünk az ügyfelek között szerte a világon egyszerű és átlátható megoldásokat kínálva számukra, melyek kiszolgálják valamennyi kereskedelemfinanszírozási igényüket - még a legösszetettebb esetekben is."

A bank folytatja kereskedelemfinanszírozási innovációs befektetéseit, különösen a we.trade (korábban Digital Trade Chain) mögött álló block chain-konzorcium alapító tagjaként. Céljai között szerepel nemzetközi lefedettségének növelése - amelynek legújabb lépéseként teljes körű szolgáltatást nyújtó fiók nyitásával bővítette jelenlétét Abu-Dzabiban - újabb lehetőségek feltárása érdekében, valamint a fő európai piacain kínált szolgáltatások folyamatos fejlesztése is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Innovatív megoldásokat díjazott az UniCredit
  Lezárult a Korszakalkotók mecénás program
  Európai Top Employer 2018 elismerést kapott az UniCredit
  Közép- és kelet-európai bankpiaci tanulmány 2018
  Az UniCredit új szlogent kreált
  Az UniCredit öt kiválósági díjat kapott a Euromoneytól
  Összefogott az UniCredit és a Waberer’s
  Orvosiműszer-adomány az UniCredit Banktól
  Az Igazgyöngyé az UniCredit 5.000 eurója
  Koraszülötteket támogatott az UniCredit
  Égési sérült gyermekek ellátását támogatja az UniCredit
  Társadalmi innovációt támogat az UniCredit
  Gyermekkórháznak segít az UniCredit

További hírek ebben a kategóriában

t Jól teljesített a Tesco
2018-06-18 18:02
Szolnoki Tesco szupermarket lett...
A PayPal együttműködést kötött a...
Kétmilliárd forintos beruházássa...
Változatlanul a Tesco áll a magy...