Hírek
20377 hír az adatbázisban
Újabb szavazás a Szentkirályi Tehetségprogramban
Marketinginfo.hu - 2018-01-10 16:11
CSR

Január 8-tól a közönség is bekapcsolódhat a nyertesek támogatásába: a három sportoló közül szavazhatnak kedvencükre, akik között a Szentkirályi a szavazatok arányában további egymillió forintot oszt szét.

A Szentkirályi Tehetségprogram célja, hogy támogatást nyújtson a jövő bajnokainak ahhoz, hogy tovább gyarapíthassák Magyarország eddigi 176 olimpiai aranyérmét. A Kovács Katalin kajakozó, Darnyi Tamás úszó és Majthényi Szabolcs vitorlázó részvételével kiválasztott három ígéretes fiatal sportoló - akik december közepétől az ásványvizes palackok címkéin láthatók - támogatásához január 8-tól a közönség is hozzájárulhat, ugyanis a szavazatok arányában a Szentkirályi további egymillió forintot oszt szét a három sporttehetség között.

Ők várják a közönség szavazatait

Varga Ádám hatszoros ifjúsági világbajnok kajakozó különösen sikeres három évet tudhat maga mögött: a 18 éves kajakozó összesen 14 alkalommal ért el első helyet egyéni, páros és csapathajóban. Álma, hogy idén kijusson az U23-as világbajnokságra. Nagy vágya egy saját maratoni versenyhajó, amellyel bármikor fel tud készülni a maratoni versenyekre.A szintén 18 éves ifjúsági Európa- és világbajnok úszó Németh Nándor 12 évvel ezelőtt kezdett úszni. Élete eddigi legsikeresebb évét tudhatja maga mögött, 2017-ben ugyanis a budapesti úszó VB-n 4x 100 méteres gyorson harmadik helyezést ért el. Az indianapolisi ifjúsági világbajnokságon pedig csapatával a 4 x 100 és a 4 x 200 méteres gyors váltóban is első helyen végzett. Nándi álma a 2020-as olimpiára való kijutás és az éremszerzés. A felkészülésben egy ergométeres úszógép nyújtana számára segítséget.A mindössze 14 éves, Európa-bajnoki 10. helyezett vitorlázó Benyó Máté a magyar ranglistán 163 sportoló közül jelenleg a negyedik helyen szerepel. Legközelebbi álma, hogy alapos felkészülést követően kijusson a 2018-as ciprusi világbajnokságra és a hollandiai Európa-bajnokságra.A szavazók január 8-31. között nyereményjátékban is részt vehetnek: akik jól tippelnek a játékban feltett kérdésre, megnyerhetik a 3 db POLAR M200 pulzusmérő óra egyikét.

"Hiszünk a sportkedvelő közösség erejében. A Tehetségprogram tavaly is rengeteg támogatót mozgósított, ezért határoztunk úgy, hogy a közönségszavazás során idén is bárki támogathatja kedvencét. Minél több szavazatot kap egy tehetség, annál nagyobb az esélye arra, hogy a rendelkezésre álló egymillió forintból a lehető legnagyobb arányban részesüljön" - mondta el van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Szentkirályi együttműködése a hazai divatiparral
  Exkluzív páholy a Budapest Parkban
  Lezárult a Szentkirályi Tehetségprogram közönségszavazása
  A Szentkirályi Tehetségprogram idei győztesei
  Idén is elrajtol a Szentkirályi Tehetségprogram
  A Káli-medence Kerékpártúra
  Idén is Szentkirályi ásványvízzel frissíthetnek a futók
  Ők a Szentkirályi Tehetségprogram győztesei
  A vesekő megelőzését támogatja a Szentkirályi
  Megvannak a Szentkirályi Tehetségprogram nyertesei
  Indul a Szentkirályi Tehetségprogram

További hírek ebben a kategóriában

A Lavazza marad a Grand Slam-tor...
Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...