Hírek
20073 hír az adatbázisban
A Nu Skin jótékony kezdeményezése a gyermekekért
Marketinginfo.hu - 2018-01-09 17:03
CSR

A Nu Skin a 2002-ben útjára indított "Tápláld a Gyermekeket" kezdeményezést és a speciális igényeknek megfelelő VitaMeal kifejlesztésével épp erre vállalkozott.

A program maximális sikere érdekében az adományok olyan független, non-profit szervezetekhez jutnak, amelyek az alultápláltságtól, illetve éhínségtől sújtott emberek számára történő ételosztásra specializálódtak, és - ami legalább ennyire fontos - lokális beágyazottsággal és ismeretekkel rendelkeznek. Ilyen szervezet az "Etesd a gyermekeket" (Feed the Children) is, amely az egyik legnagyobb nemzetközi jótékonysági szervezet az Egyesült Államokban, több mint 60 országban tevékenykedik, és a rászoruló családok részére több millió kilogramm táplálék szétosztására szakosodott. Napjaikban átlagosan havi 5 millió ételadagnyi adomány megtétele történik folyamatos jelleggel, ami több mint 150.000 éhes gyermek táplálását jelenti világszerte.

A csomagok szétosztása a kórházak és árvaházak mellett a helyi iskolákban történik, hogy a gyermekeket még inkább oda lehessen vonzani, hogy a tanulással és az önfejlesztéssel is szorosabb kapcsolatot ápoljanak. A Nu Skin "Tápláld a Gyermekeket" kezdeményezésének köszönhetően a programhoz kapcsolódó non-profit szervezetek eddig több mint 550 millió ételadagot osztottak ki globálisan (elsősorban Malawiban, Bolíviában és Kínában). És mivel a fogyasztók készpénz helyett élelmiszerterméket adományoznak, pontosan tisztában lehetnek felajánlásuk hasznosságával, és közvetlen jobbító hatásával.

(A VitaMeal elektrolitokat, különösképp káliumot tartalmaz, amely hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez, egyúttal részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában, különösen alultáplált gyermekek esetében.)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  CPR utasítások a fulladó gyermekek megmentésére

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat