Hírek
20073 hír az adatbázisban
Jön az V. Magyar Marketing Fesztivál
Marketinginfo.hu - 2018-01-09 09:54
PR

A tavaly 1300 résztvevővel megrendezett, telt házas konferencia - a szervezők szerint - minden eddiginél erősebb szakmai programmal és "show"-val érkezik immár 5. alkalommal 2018. január 25-én.

Az esemény célja - a hagyományokhoz híven - a 2018-as év várható üzleti és marketing-trendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

A rendezvényen 15 előadó - mindannyian az adott szakterület jeles vagy éppen piacvezető képviselői - exkluzív előadása várja a látogatókat. A központi téma ismét: az előttünk álló évre javasolt marketingeszközök, -módszerek, -megoldások bemutatása, amelyek alkalmazásával a vállalkozások fejlődése garantált lesz.

"A feldolgozott témákat a tavalyi évekhez hasonlóan most is hosszas piackutatás előzte meg annak érdekében, hogy a cégvezetők, döntéshozók és szakmabeliek abból választhassanak, ami valóban érdekli őket, amit leginkább fejleszteni szeretnének saját cégükben" - fogalmazott Galambos Róbert, a marketingesemény kommunikációs igazgatója. "Idén ismét figyelembe vettük a látogatók visszajelzéseit: a plenáris előadások dupla hosszúságúak, 40 percesek és exkluzívak lesznek; illetve a korábban megfogalmazott igények szerint magyar, gyakorlatközpontú esettanulmányokat is bemutatnak. A szünetek hosszúságát szintén megdupláztuk." - folytatta Galambos.

Idén is lesz 40 standos szakkiállítás, ahol jobbnál jobb kivitelezők és ajánlatok várják a látogatókat, lesz újra üzleti kapcsolatépítő (networking) rendezvény a MVÜK moderálásában, ahol szakértői segítséggel gyors, moderált üzleti kapcsolatépítésre, kapcsolati tőke megosztására lesz lehetőség.

Továbbá folytatódik a "Milliárdosok klubja" betétprogram, amely egy kerekasztal-beszélgetés, ahol milliárdos forgalmú, "kicsiből naggyá lett", hiteles, (sokszor családi cégből kinőtt) cégek vezetői inspirálják tapasztalataikkal a hallgatóságot. Idén a Szentkirályi, a Batz és a Kulcs-Soft alapítói emelik a rendezvény színvonalát és mesélik el saját történetüket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jövőre is lesz Magyar Marketing Fesztivál

További hírek ebben a kategóriában

Magyar nemzeti stand a Cosmoprof...
Az Orbit a Stern Communications-...
2017 Ügyfélbarát Biztosítója
Syngenta borverseny: remek a 201...