Hírek
20073 hír az adatbázisban
Új vezérigazgató az MVM Partner élén
Marketinginfo.hu - 2018-01-08 18:48
Karrier

2017 decemberétől Vándor Balázs az MVM Partner Zrt. új vezérigazgatója.

A kinevezett vezető célja, hogy a társaság megtartsa meghatározó szerepét a villamosenergia-kereskedelmi piacon, és erősítse szerepvállalását az elektromobilitás és az energiahatékonyságot támogató szolgáltatások területén.

Vándor Balázs 40 éves közgazdász, 2011-ben csatlakozott az MVM Csoporthoz, az MVM Partner földgáz üzletfejlesztési igazgatójaként. 2013-ban a Magyar Földgázkereskedő Zrt. értékesítési területért felelős igazgatósági tagja lett, 2014-ben és 2015-ben az MVM Zrt. Stratégiai Igazgatójának, majd a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatójának tanácsadójaként tevékenykedett. 2016-ban az MVM Zrt. kereskedelmi igazgatójának nevezték ki.

"A megfizethető árú villamos energia biztosítása és az energiatudatos felhasználás támogatása során fontos, hogy mindezt fenntartható módon, a jelenleg elérhető legmodernebb technológiák alkalmazása révén, a piac kihívásaira rugalmasan reagálva, a legmagasabb színvonalon tegyük" - hangsúlyozta Vándor Balázs.

Major György, a társaság leköszönő vezérigazgatója távozott az MVM Csoporttól. Vezetése alatt az MVM Partner megtartotta piacvezető pozícióját és megalapozta a társaság sikeres kilépését a jövő energetikai tendenciáit meghatározó újabb üzleti területekre, megteremtve annak lehetőségét, hogy az MVM Partner továbbra is megkerülhetetlen szereplője legyen a hazai és regionális energetikai piacnak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezérigazgató az MVM Partner élén

További hírek ebben a kategóriában

Változások a Café Communications...
Kinevezték a Deloitte új EMEA-ré...
Karrier tanácsadó programot indí...
Új projektigazgatóval indult el ...