Hírek
21257 hír az adatbázisban
Az LG és a HERE az önvezető autók jövőért
Marketinginfo.hu - 2018-01-08 12:25
Digitális

Partnerségre lép az LG Electronics (LG) és a vezető globális autógyártók által felvásárolt, digitális térkép- és helymeghatározási szolgáltatásokat nyújtó HERE Technologies.

Az együttműködés célja, hogy a két vállalat az önvezető járművek számára közösen fejlessze ki a telematikai megoldások következő generációját, mégpedig az LG fejlett telematikai technológiája, valamint a HERE Open Location Platformján működő, nagy pontosságú térképadatok és helymeghatározási szolgáltatások kombinálásával. A felek a tervezett együttműködés révén a magas fokon automatizált és a teljesen önvezető autók működéséhez szükséges erőteljes és biztonságos adatkommunikációs központokkal kívánják segíteni az autógyártókat.

"Örömmel mutatjuk be az autonóm mobilkommunikációs megoldások új szabványát a legmodernebb járműirányítási technológiával rendelkező HERE vállalattal együttműködésben" - mondta Kim Jin-yong, az LG járműalkatrész-üzletágának alelnöke. "A HERE-hez hasonló partnerekkel dolgozva az LG folytatja az összekapcsolt autók technológiájának továbbfejlesztését, így segítve az autógyártókat abban, hogy felkészülhessenek az önvezető járművek korára."

"Az önvezető autók biztonságos és hatékony működéséhez számos, erőteljes adatforrásra és hasonlóan erőteljes kommunikációs technológiákra van szükség" - mondta Moon Lee, a HERE Technologies alelnöke. "Hiszünk benne, hogy a vállalatunk Open Location Platformjára épülő szolgáltatások fontos szerepet kapnak az önvezető járművek új generációs telematikai megoldásaiban, és örömmel kezdünk az LG-vel a közös munkába azért, hogy mindezt megvalósíthassuk."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft
  Intelligens kiszolgálórobotokat mutat be az LG
  Szívesen vásárolna önvezető autókat a magyarok többsége
  Idei legjobb negyedévét zárta az LG
  Trendkörkép a Hankooktól a gumiabroncs evolúciójáról
  Világklasszis futballsztár bombázta a tévéket
  A BTS lett az LG mobilüzletágának partnere
  Az LG a 2018-as ISE-n mutatja be a kereskedelmi kijelzőit
  Önvezető kamionokat tesztelt a Volvo és a Waberer's
  Az önvezető technológia az autóvásárlást is ösztönözheti
  A legfrissebb digitális trendek

További hírek ebben a kategóriában

Forrás: NMHH Jó-e az okosautó?
2019-01-18 13:36
Még pályázható az InnoMax Díj
Intelligens kiszolgálórobotokat ...
A Campaign magazin 2019-es Tech ...
A Magyar Telekom új márkakampány...