Hírek
23467 hír az adatbázisban
Bonduelle kampányzáró
Marketinginfo.hu - 2018-01-05 09:26
Promóció

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle "A Nagy Levesválasztó" elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt.

A versenyzőknek 2017.november 6. - 2017.december 3. között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, ahol az elkészítéshez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux termék-csomagot nyert.

Az ország minden sarkából érkezett nevezés. A felhívás leginkább a 25-34 éves női korosztályt mozgatta meg, az eléréseket tekintve Facebookon és Instagramon is jól teljesített a játék. A Bonduelle.hu weboldal látogatottsága is több mint kétszeresére emelkedett. Nemcsak a versenyzők, hanem a szavazók is nyertek, összesen 35 db Bonduelle ajándékcsomagot kézbesít a hamarosan a postás.

A regisztrált szavazatok alapján a nyertes recept Szegedről érkezett, és nem más, mint egy színes-ízletes "szicíliai csirkeragu-leves." A második helyezett: "édesburgonyás sárgarépaleves sajtropogóssal" hoboli (Baranya megye) háziasszony receptje alapján, a dobogó harmadik helyezettje pedig "liba és csirkeaprólékból készült húsleves kelkáposzta roláddal", ez a fantáziadús recept a Tolna megyei Bonyhádról érkezett.

A Nagy Levesválasztó Fördős Zé számára is egy gasztro-kaland volt. "A leves nagyon közel áll hozzám, egyik nagy kedvencem, éppen ezért örömmel vállaltam a felkérést. A pályázók nagy száma is azt bizonyítja, hogy a leves népszerű, siker-téma, érdemes volt belevágni. Én személy szerint nagyon sokat tanultam a beérkezett receptekből, jó volt látni, hogy milyen sokan, milyen bátran kísérleteznek alapanyagokkal, fűszerekkel. A csicseriborsó-zöldbab kombináció például meglepetés volt számomra, ahogy egy gombás-sárgarépás újragondolt krumplileves is. Összességében a klasszikus receptek voltak többségben, de akadtak nagyon merész újítások is. Kíváncsi vagyok, hogy egy második fordulóban ki mit főzne ki." - összegezte kampány-tapasztalatait a népszerű gasztro-blogger.

"Örülünk, hogy a 2017-es év végére ilyen izgalmas aktivitással kedveskedhettünk fogyasztóinknak. A Nagy Levesválasztó kampány minden várakozásunkat felülmúlta, sikeresen támogatta két új fagyasztott termékünk piaci bevezetését. Gratulálunk a nyerteseknek!" - fogalmazott Szirbek András, a Bonduelle marketing-igazgatója.

A kampány ötletét és kidolgozását, valamint lebonyolítását az UP Advertising jegyzi, a PR kommunikációt pedig a Stern Communications koordinálta.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Bonduelle a magyar csemegekukoricából 175 ezer tonnát dolgoz fel
  Bonduelle: Aranybarna évindító-inspiráció
  Bonduelle új termékbevezetés
  Jó évet zárhat idén a Bonduelle
  Bonduelle StafétaKanál Kampány
  Hatezres konzerv-adomány a Bonduelle-től
  Friss arculatot kap a Bonduelle termékcsalád
  Bonduelle kampány nyereményjátékkal
  Bloggerekkel kampányol a Bonduelle
  Megújult a Bonduelle.hu

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...