Hírek
20073 hír az adatbázisban
Sportolói ösztöndíj programot indít a Budapesti Gazdasági Egyetem
MTI + Marketinginfo.hu - 2017-12-21 13:17
Egészségmarketing

A BGE a hallgatói sporttevékenység népszerűsítésére és az élsportolók felsőfokú képzésének előmozdítására egészségmegőrző és sportolói ösztöndíj programot indít az UVSE Vízilabda Sportegyesülettel közösen.

Az együttműködés első fázisában a BGE három élsportoló számára biztosít ösztöndíjat az egyetemi képzés teljes időszakára.

Az UVSE lehetővé teszi, hogy a hallgatói jogviszonnyal rendelkező sportolói elindulhassanak az Egyetemi Vízilabda Bajnokságon, valamint vállalja, hogy BGE-UVSE néven egyetemi csapatot indít a Budapesti Vízilabda Szövetség (BVLSZ) senior férfi bajnokságában.

Az első ösztöndíjasok 2018 szeptemberében kezdhetik meg tanulmányaikat a Budapesti Gazdasági Egyetemen, a közös sportolói-hallgatói csapat pedig várhatóan a 2018/2019-es szezonban mutatkozik be.

A Budapesti Gazdasági Egyetemnek mintegy 16 000 hallgatója van a gazdálkodástudomány területén Budapesten és Zalaegerszegen. Oktatási portfóliójuk lefedi a gazdaságtudomány szinte valamennyi szakterületét.

Az UVSE Vízilabda Sportegyesület 2008. decemberében alakult, az UTE Vízilabda Utánpótlás Szakosztály működéséért felelős személyek, edzők, támogatók és szülők részvételével.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kevesebb ember sportol Európában
  Megalakult a BGE Fenntarthatósági Tanácsa
  Együtt oktat az Auchan és a BGE
  Egyetemként működik tovább a BGF

További hírek ebben a kategóriában

A Boehringer Ingelheim és a Vand...
Kevesebb ember sportol Európában
A Richter nyerte a 2017. évi Inn...
Mozgással az éhezés ellen