Hírek
22867 hír az adatbázisban
Vitaminkommandót támogat a Vénusz
Marketinginfo.hu - 2017-12-20 09:36
CSR

A Budapest Bike Maffia egyedülálló kezdeményezését, a Vitaminkommandót támogatja a Vénusz.

Az együttműködés keretein belül a vállalat egy hónapra elegendő Vénusz Omega DHA kenőmargarint biztosít az egyesület számára, akik heti két alkalommal élelmiszer-, valamint tárgyi adományokat juttatnak el hajléktalan emberek számára.

Budapesten kb. 8-10 000 hajléktalan ember él, akik nem jutnak rendszeresen ételhez. A Budapest Bike Maffia által elindított Vitaminkommandó azzal a céllal jött lére, hogy rendszeresen minél nagyobb mennyiségben tudjon ételt, illetve az utcán élő hajléktalan emberek számára nélkülözhetetlen adományokat biztosítani. A Vitaminkommandó adományokból és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek fáradhatatlan munkájának köszönhetően valósulhat meg évek óta hetente két alkalommal.

"A Vitaminkommandó a Budapest Bike Maffia állandó akciója, aminek a jócselekedeten kívül hatalmas közösségépítő hatása is van. A kezdeményezés népszerűsége folyamatosan nő és a magyar segítők mellett egyre több külföldi is csatlakozik hozzánk. Heti két alkalommal állítunk össze kb. 300 adag ételcsomagot, amiket az önkéntesek biciklivel visznek ki a hajléktalan embereknek a város számtalan pontjára. A rendszeres látogatásainkkal az adomány átadásain túl, célunk, hogy foglalkozzunk a hajléktalan emberek lelkével is, mert sokszor nincs kihez szólniuk. A téli időszakban küldetésünknek érezzük, hogy az ételadományokon kívül olyan eszközöket is vigyünk az utcán élőknek, amik a túlélésüket segítik, mint például takarók, kabátok. Mindig nagy örömmel fogadjuk, amikor egy olyan ismert márka áll a kezdeményezésünk mellé, mint a Vénusz. Az általuk biztosított termékadomány biztosítja a decemberi hónapban felhasznált margarin szükségleteinket" - nyilatkozta Havasi Zoltán a Budapest Bike Maffia elnöke.

"Bízunk abban, hogy Vénusz Omega DHA kenőmargarinunkkal hozzájárulhatunk a Budapest Bike Maffia munkájának a támogatásához. Egy olyan kenőmargarint választottunk az egyesület számára, amely ellenőrzött termesztésből származó tengeri algából nyert olajat is tartalmaz, amely a DHA és EPA közvetlen és természetes forrása. Emellett a szervezet számára fontos A- és D-vitamintartalmának köszönhetően hozzájárulhat a hajléktalan emberek szervezetének erősítéséhez a nagy hidegben. Reményeink szerint a Budapest Bike Maffiával jövőre is folytatódik az együttműködésünk és közös erővel még több rászorulónak tudunk élelmiszert biztosítani" - tette hozzá Najdenova Anna, Élelmiszer-üzletág igazgató.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szakemberek mindenkinek ajánlják a D-vitamin pótlást
  A kerékpár installációs jótékonysági kampány
  A Vénusz a fenntarthatóságra is ügyel

További hírek ebben a kategóriában

A Vodafone új technológiája hall...
Hűtőmágnessel a gyerekek gyógyul...
A Tesco és a Shell együttműködés...
Energiatudatosság és fenntarthat...