Hírek
21754 hír az adatbázisban
Nemzetközi fenntarthatósági díjat kapott a COOP
Marketinginfo.hu - 2017-12-19 11:54
CSR

Rangos, nemzetközi Global Sustainability Leadership Awards elismerést nyert el nemrégiben a COOP, amelyet október végén hirdettek ki Dubaiban a Word Sustainability Congress eseményen.

A díjat Magyarországon ünnepélyes keretek között, a CO-OP Hungary Zrt. múlt hét keddi igazgatósági ülésén adta át az üzletlánc számára a Word Sustainability Congress hazai partnere, a BrandTrend. A fenntarthatóság nem divatos újdonság a COOP számára, hiszen működését az elmúlt évtizedek során mindig az a hosszú távú gondolkodás jellemezte, amely egyaránt jelenti a vállalat környezeti, gazdasági és társadalmi felelősségvállalását.

Rangos, nemzetközi díjat, Global Sustainability Leadership Awards elismerést kapott a közelmúltban a COOP, Dubaiban. Az üzletlánc múlt hét kedden, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatósági ülésén ünnepélyes keretek között vehette át a díjat, amelyet egy adott régióban olyan jelentős szerepet játszó vállalatok kaphatnak meg, akik munkájukkal hozzátesznek a fenntarthatóság szemléletének terjedéséhez. Az elismerést a Word Sustainability Congress (Fenntarthatósági Világkongresszus), egy nemzetközi szakmai szervezet gondozza, ezzel honorálva a világszerte kifejlesztett legjobb fenntarthatósági gyakorlatokat.

Idén Dubaiban több mint 20 kategóriában adták át a Global Sustainability Leadership Awards elismerést. A díjat olyan komoly nagyvállalatok kapták meg, mint a Coca-Cola, a Huawei, a Dubai Airport, vagy a Telenor.

Az elismerést a World Sustainability Congress magyarországi és ausztriai partnereként, a BrandTrend tulajdonosai, dr. Trunk Zsuzsanna és Kőszegi András adták át az üzletláncnak Magyarországon. Kőszegi András elmondta: "a fenntarthatóság, amelyet ez a díj is elismer, a COOP esetében nem egy divatos, új dolog, hanem az üzletlánc több évtizedes tevékenységének alapvető eleme. Azok az értékek, amelyeket ma a fenntarthatóság címén díjaznak, már a kezdetektől ott voltak a COOP mindennapjaiban, a fenntarthatóság szinte bele van írva a vállalat DNS-ébe. Az üzletlánc ügynökségével, a SKY Csoporttal közösen készített pályázatban ezt sikerült megmutatnunk, és ezt ismerte el a Global Sustainability Leadership Award odaítélésekor a zsűri" - tette hozzá.

"Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a rangos díjat mi is Magyarországra hoztuk" - mondta el a díj átvételekor Pekó László. A CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke kifejtette: "mindennapi munkánkban elsősorban vásárlóinknak, munkatársainknak és szűkebb környezetünknek célunk megfelelni, de természetesen jól eső érzés, ha munkánkat elismerik, ezek a szakmai díjak jó visszaigazolást adnak arról, hogy jó úton járunk." Az elnök emlékeztetett: "az üzletlánc számára igazán sikeres volt ez az év, hiszen a Coop Rally Magyar Termék Nagydíjat nyert, ezen felül pedig a társaság ismét megkapta a MagyarBrands Díjat, valamint a kereskedelemben végzett munkájuk elismeréseként több munkatársunk személyi kitüntetésben is részesült."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Franchise szakami elismerések a COOP-nak
  A vállalatok több mint 70%-a ismeri a fenntartható fejlődési célokat
  Elismerték a COOP több sajátmárkás termékeit
  Terjeszkednek az okos élelmiszerek
  Fenntarthatósági napot tartott a Magyar Természettudományi Múzeum
  Magyar Termék Nagydíjas lett a Coop Rally
  Elismerésben részesültek a COOP üzletlánc vezetői
  Őrzi pozícióját a COOP

További hírek ebben a kategóriában

Okoslakással jutalmazta vásárlói...
Az ELTE is támogatja a maratonfu...
A Marriott adományozott
Újrahasznosítási forradalom a Vö...