Élménydélután a Bazilikánál
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-12-18 10:56
Outdoor/indoor

Rászoruló gyermekeknek szervezett élménydélutánt az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Bazilikánál található Adománypontján.

Több mint 30 gyermek számára szervezett élményekben gazdag programot az Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén található Adománypontján.

A 8-12 éves korosztályú, nehéz körülmények között élő családokból érkező gyerekek egyik csoportja a mézeskalács tésztájának gyúrásába, szaggatásába és sütésébe kapcsolódott be, egy másik csapat pedig az elkészült süteményeket díszítette föl, olyan ismert személyiségekkel, mint Wolf Kati énekes, Szabados Ági és Iszak Eszter műsorvezetők, illetve Józan László, Nagy Alexa és Mérai Katalin színészek. Míg a sütemények sültek, egy harmadik csoport az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén található korcsolyapályán Rátonyi Kriszta műsorvezető és Katus Attila világbajnok sportoló vezetésével korcsolyázhatott. Az élménynap közben forró teával és egy finom uzsonnával kedveskedtek a gyerekeknek az Adventi Ünnep a Bazilikánál program szervezői.

A rendezvény kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  CPR utasítások a fulladó gyermekek megmentésére
  Szívesen adakozunk bankkártyás fizetéskor
  Abroncsokkal népszerűsítik az adományozást
  Indul a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtés
  1353 darab szívecske
  A Tesco idén is segíti a szeretet.éhség. adománygyűjtést
  Az Ökumenikus Segélyszervezet segélyakciója
  Adománykuponos akció a Tesco-ban
  Hátrányos helyzetűek integrációját segíti a Samsung
  Bútoradomány az Avontól

További hírek ebben a kategóriában

Ökotudatosságot népszerűsít a Vi...
Négyszázan ragadtak ecsetet az E...
A Danone legnagyobb szűrőprogram...
Autistic Art a Várkert Bazárban