Hírek
20073 hír az adatbázisban
1,5 millió szaloncukorral készül a karácsonyra a Tesco
Marketinginfo.hu - 2017-12-14 09:59
Kereskedelem

Az áruházlánc az ünnepi időszakra többek között 6 millió édességgel és többszáz féle karácsonyfadísszel készül.

A karácsony előtti időszakban körülbelül 15 százalékkal több szárnyas fogy a Tesco áruházaiban, illetve megnő a halak iránti kereslet is, így a szezonális kínálat ehhez igazodik.

Édességek esetében mákos és diós tekercsből 300 tonna, bejgliből 15 tonna, habkarikából 90.000 darab, szaloncukorból pedig 1,5 millió csomag várja a vásárlókat. Az áruházlánc tapasztalatai szerint a magyar vásárlók körében is egyre népszerűbb a panettone, ezért ebből idén 10 féle ízben mintegy 17 tonnával készül. Télen nem maradhatnak el a klasszikus déli gyümölcsök sem, így a Tesco 1,2 millió kilogramm mandarinnal és 700 tonna naranccsal is várja a vásárlókat.

A karácsony egyik legszebb pillanata, amikor felkerülnek a díszek a fára. A Tesco mintegy 384 féle karácsonydísszel készül. Az áruházakban 67 féle égő kapható. Az áruházlánc idén 14 féle műfenyővel készül, illetve 117 áruház parkolójában lesz élő fa értékesítés is.

A Tesco célja, hogy a karácsonyi készülődést mindenkinek élménnyé varázsolja, és ehhez számtalan ajándékötletet biztosít vásárlói számára. Idén 1200 féle könyvvel készül az áruházlánc, köztük romantikus, krimi és sci-fi regényekkel, illetve szakács- és gyermekkönyvekkel is.

Sokan a karácsonyi ajándékozás keretében szereznek be egy-egy nagyobb értékű elektromos cikket: a Tesco szerint a nagyobb méretű és nagy felbontású televíziók lesznek a vásárlók körében a legnépszerűbbek. Kisebb elektronikai cikkek közül pedig az ünnepek előtt a különféle fülhallgatók, illetve PC- és játékkiegészítők, hajszárítók, hajvágók, konyhai kisgépek iránt nő meg jobban a kereslet.

A Tesco idei játékkínálatát igazi szakértőkkel, gyerekkel tesztelte. Az idei év slágertermékei várhatóan a Barbie, Lego és a Star Wars játékok lesznek, de a Tesco sajátmárkás kínálatában fejlesztő és szórakoztató játékokkal is készül. Carousel márkanév alatt 15 az 1-ben képességfejlesztő készlet, babaház, illetve tűzoltóautó is sorakozik a polcokon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  15 millió tojással készült húsvétra a Tesco
  Még mindig kihívás a karácsony az e-kiskereskedelemben
  450 tonna virslivel készül a Tesco szilveszterre
  Magyar bort népszerűsít a Tesco
  Közel 8500 tonna almát ad el idén a Tesco
  A Tesco csökkenti sajátmárkás üdítőitalainak cukortartalmát
  Havi 18 millió liter ásványvíz fogy a Tescóban
  6600 tonna gomba a Tesco áruházakban
  1,5 millió fánkot ad el a Tesco a farsangi szezonban
  Pékárukínálat a Tescoban
  Nőtt a Tesco karácsonyi forgalma

További hírek ebben a kategóriában

Nőtt a SPAR árbevétele 2017-ben
A dm varázslatos világba invitál...
Javult a Tesco éves eredménye
Új áruházat nyitott Zalaegerszeg...