Hírek
22492 hír az adatbázisban
Abroncsokkal népszerűsítik az adományozást
Marketinginfo.hu - 2017-12-13 14:06
Outdoor/indoor

Neves olimpikonokkal közösen, 200 darab gumiabroncsból rakták ki az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalának számait önkéntesek és a Bridgestone munkatársai.

Idén a Bridgestone is csatlakozott az adománygyűjtő akcióhoz. A tatabányai vállalat neves olimpikonokkal közösen 200 darab gumiabroncsból rakta ki a Segélyszervezet adományvonalának 1353-as számát. A Bridgestone ez által az éjjel-nappal hívható adományvonalra és az adományozás jelentőségére kívánja felhívni a figyelmet.

Az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatában egész évben végzett feladatok mennyisége - az országos adománygyűjtés okán is - az ünnepek táján megnövekszik. A munkatársak összesen 30 autót használnak folyamatosan és ezekkel a járművekkel oldják meg országos intézményhálózatuk szállítmányozási feladatait is. Ez a folyamat nem áll le decemberben, a karitatív szervezet munkatársainak számtalan logisztikai feladatot kell megoldaniuk egész évben. Mindeközben akár több százezer km-t is megtesznek, ezért különösen fontos, hogy az autók abroncsai mindig megfelelő állapotban legyenek. A tatabányai vállalat ebben is támogatni szeretné a szervezet munkatársait: a cég a Segélyszervezet teljes flottáját, azaz 30 autóját új gumiabroncsokkal látta el, így összesen 120 darab abroncsot adományoztak számukra.

"Az installációval és az abroncs adománnyal azokat szeretnénk támogatni, akik maguk is segítenek másokat" - mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. "Bízunk abban, hogy ezzel a hozzájárulással vállalatunk tud abban segíteni, hogy az adományvonalon keresztül befolyó támogatás nagyobb, az abból vásárolt adományok szállítása pedig zökkenőmentes és biztonságos lehessen.

"Nagy örömmel fogadtuk a Bridgestone felajánlását, hiszen országos és nemzetközi tevékenységünk során sokat vagyunk úton, számos munkatársunk dolgozik az adományok célba juttatásán" - fogalmazott Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója. "Az adventi adománygyűjtés évről évre egyre nagyobb segítséget jelent szervezetünk működése és fejlesztése szempontjából. A Bridgestone adománya pedig ahhoz járul hozzá, hogy logisztikai költségeink csökkentésével még hatékonyabban támogathassuk a rászorulókat" - tette hozzá.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Adomány a Bridgestone-tól
  A Paralimpiai Mozgalom globális partnere lett a Bridgestone
  Minden második ember adakozott idén
  Madarak és ürgék megfigyelésében segít a Bridgestone
  1,5 millió forint gyermekmosolyra a Bridgestone-tól
  A SÁGA Fini Mini futóverseny
  Újabb beruházást indít Tatabányán a japán Bridgestone
  A 2018-as nyári abroncs teszt győztese
  A nagy abroncscsere
  Öt százalékkal több gumiabroncsot adtak el tavaly
  Szívesen adakozunk bankkártyás fizetéskor
  Élménydélután a Bazilikánál
  Gumiabroncsokkal segíti a vérszállítást a Bridgestone
  A Bridgestone szponzorálja Csernoviczki Évát
  Abroncsokkal segíti a mentőmotorosokat a Bridgestone
  A Bridgestone lett „Az Év Gumiabroncs Gyártója”
  Saját munkatársaival toboroz a Bridgestone és a Premier
  Cserjéből gumiabroncs

További hírek ebben a kategóriában

Alkotások használt gumiabroncsok...
A MÁV bringás reggeli
Igazi \'zöld\' kemping a Szigete...
#loveislove - a Coca-Cola a Szig...