Hírek
22780 hír az adatbázisban
Meglepetés az Unicum karácsonyi kisfilmjében
Marketinginfo.hu - 2017-12-07 17:35
Reklám

Amikor a fogyasztók egy szavazáson új zenét választottak az Unicum tavalyi, "Az én hősöm az apám" című kisfilmjéhez, a vállalat elkészítette a 2017-es változatot, immáron Demjén Ferenc egyik klasszikusával.

A Zwack nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók visszajelzéseire. Ez nemcsak a termékfejlesztésben, de a karácsonyi kisfilmjükben is megnyilvánul: a nagysikerű videó zenei aláfestését idén közkívánatra megváltoztatták. Mostantól a videót Demjén Ferenc "Várj míg felkel majd a nap" című számának dallamai kísérik, amelynek mondanivalója és üzenete is igazodik a vállalat filozófiájához: "Egy új nap mindig új reményt ígér / A végtelen sötétjét tépve szét."

"Jó volt látni, hogy ilyen nagy sikert aratott a kisfilm a debütálás évében, és nagyon örülök a közönség idei döntésének is. Azt gondolom, hogy az ismert magyar örökzöld tökéletes választás a filmhez, amely apáink előtt tiszteleg, három idősíkban bemutatva a családfők készülődését az ünnepekre" - mondta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

A vállalat az idén egy izgalmas kulisszatitkot is feltárt: a kisfilmben a család hatodik generációját képviselő Zwack Sándor is szerepet vállalt. "A mi összetartó családunkban rendkívül fontosak az apáról gyermekre szálló tradíciók. Ezért annyira különleges számunkra a film, és - ahogy a legszemfülesebbek tavaly már kiszúrhatták - ezért vállaltam én is egy rövid szerepet a videóban. Egy olyan jelenetben tűnhettem fel, ami egyébként is közel áll a szívemhez, hiszen nagyon boldog emlékeket őrzök az Édesapámmal közös karácsonyi készülődésről. Sokat voltunk távol egymástól, ezért a karácsony minden évben különleges volt számunkra, hiszen attól lett igazi ünnep, hogy mindannyian együtt lehettünk" - tette hozzá Zwack Sándor.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Unicum is felkészült a nyárra
  A Halott Pénz az Unicum Szilva-n
  Nőtt a Zwack árbevétele
  Új limitált palack a Zwack Unicumtól
  Nőtt a Zwack Unicum Nyrt. profitja és árbevétele
  Nőtt a Zwack Unicum Nyrt. profitja és árbevétele
  Megjelent az Unicum karácsonyi filmje
  Nőtt a Zwack profitja
  Zwack: nagyobb profit és bevétel
  Emelkedő bevétel Zwack Unicumnál

További hírek ebben a kategóriában

Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...
A Japán Starbucks tavasszal új F...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...