Hírek
23446 hír az adatbázisban
A BMW fényjátéka
Marketinginfo.hu - 2017-12-08 09:21
Outdoor/indoor

A FRANCHISE FREEDOM fantázianévre keresztelt repülő műalkotás háromszáz világító drón lélegzetelállító mozgáskölteményével nyitja meg az Art Basel művészeti kiállítás 2017-es miami felvonását.

A BMW ezúttal a Studio Drift csapatával fogott össze, hogy a miami Art Basel művészeti kiállítás idei felvonásán egy lenyűgöző installációval igazolja mindezt. Miközben a bajor prémiumgyártó a 2017. december 7-10. között megrendezendő tárlat reflektorfényeibe a 2018-ban érkező BMW 8-as Coupé előfutáraként megálmodott BMW Concept 8 Series tanulmányautót gurítja ki, az amszterdami székhelyű művészduó háromszáz világító drónnal varázsol káprázatos fényjátékot a miami tengerpart egére. A FRANCHISE FREEDOM fantázianévre keresztelt költemény meghatározatlan algoritmus szerint repülő drónjai a fellegekben keltik életre a mozgás varázslatos szépségét és végtelen szabadságát, amely az új BMW 8-as Coupé festői formanyelvében és kivételesen sportos agilitásában rejlő vezetési élményt vetíti előre.

A BMW már közel fél évszázada karolja fel és biztosítja támogatásáról a legígéretesebb feltörekvő művészeti- és kulturális kezdeményezéseket. A vállalat segítségével az elképzelt álmok valósággá válnak, a korlátokat nem ismerő alkotói szabadság és a kreatív gondolkodás pedig időről időre megtalálja rajongó közönségét. Amikor a Studio Drift felkereste a BMW-t az ambiciózus projekt lehetőségével, a bajor prémiummárka - az Art Basel művészeti kiállítás kiemelt autóipari partnerként - nem hagyta elsikkadni az ötletet. A rá következő fél évben a BMW rendkívül gyümölcsöző együttműködést épített ki a Studio Drift csapatával, ahogyan korábban Jeff Koons, Olafur Eliasson és Cao Fei oldalán is tette. A partnerség ékeként a két fél által közösen életre hívott FRANCHISE FREEDOM repülő műalkotás 2017. december 6-án, a miami Art Basel művészeti kiállítás előestéjén ünnepelte a világpremierjét.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A technológiai fejlődés szárnyakat ad az utasszállító drónoknak
  A második Korzó Drónfesztivál Óbudán
  Az Audi és a BMW egy óriásplakát háborút folytatnak
  Tűzzománcképes panelházak Debrecenben
  Egyre több bemutatóterem a BMW-től
  Varázslatos fényinstalláció a BMW toronyházon
  Virtuális élmények az új BMW X2-el
  Stratégiai átszervezéssel erősíti értékesítési régióit a BMW
  A BMW i hazai értékesítési sikertörténete folytatódik
  A BMW i3s a 44. BMW BERLIN MARATHON-on
  Nőtt a a BMW Group bevétele
  A MINI-vel dolgozik a Katona
  Budapestman triatlonverseny a BMW támogatással
  Együtt promóciózik a Shell és a BMW

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej