Hírek
21141 hír az adatbázisban
Szebb percek a NaturAqua segítségével
Marketinginfo.hu - 2017-12-07 13:13
CSR

Még több koraszülött gyógyulhat családbarát körülmények között: átadták a megújított koraszülött központokat Sopronban, Szombathelyen és a budapesti Honvéd- és Madarász utcai kórházakban.


"Magyarországon évente mintegy 8000 gyermek jön világra a terhesség 37. hetét megelőző időszakban. Ez azt jelenti, minden tizedik újszülött korábban érkezik a vártnál, ami jelentősen meghaladja az uniós átlagot. A témában legnagyobb tapasztalattal rendelkező önkéntes szervezetünk, a KORE az évi közel tízezer családot érintő kihívás leküzdésében nyújt átfogó segítséget. Az egyesület kizárólag önkéntes felajánlásokat és vállalati adományokat felhasználva működik és járul hozzá a koraszülöttek és családjaik támogatásához a legkülönbözőbb módokon. A NaturAqua támogatása óriási segítséget jelent a korababáknak és hozzátartozóiknak, valamint a kórházaknak is a jobb ellátás érdekében - most már három újabb koraszülött központban egyaránt. Idén és jövőre is további PIC-eket teszünk családbarátabbá kollégáimmal és támogatóinkkal karöltve" - nyilatkozta Földvári-Nagy Zsuzsanna, a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnöke az átadások kapcsán.

A NaturAqua a magyarországi koraszülött ellátás elkötelezett támogatója. Partnere, a KORE közreműködésével segít családbaráttá tenni a kórházi osztályokat, hogy a koraszülött csecsemők ápolása mellett szüleik nyugalmát is szavatolja.

"Az ország első családbarát PIC-én évek óta a baba a főnök. Mi nem csak mondjuk, hogy 24 órán át tartó látogatási lehetőséget biztosítunk. Minden egészségügyi és nem egészségügyi dolgozó, a PICik családjai egyenrangú partnerként, mellérendelt viszonyban szolgálják a koraszülött csemetéket. Azért is tartjuk ezt kiemelten fontosnak, mert így, hogy alkalmuk van ténylegesen sok időt és minőségi perceket együtt eltölteni, a szemünk láttára alakulnak ki a családok. Folyamatosan azon vagyunk, hogy a szülőket a lehető leghamarabb és a legjobban integráljuk a babák ellátásába, amivel a családközpontú ellátás újabb lépcsőjét, a családintegrált ellátást célozzuk meg" - mondta az átadás kapcsán Dr. Nádor Csaba.

"A mi PIC-ünk az elmúlt években újabb profilként elkezdett foglalkozni a kardiológiai fejlődési rendellenességgel sújtott újszülöttekkel, koraszülöttekkel. Igyekszünk az ő esetükben is megoldani a szülőkkel való 24 órás együttlétet a PIC-ben, és ehhez az ágy melletti diagnosztikai eszközök, mint amilyen a mobil EKG, nagy segítséget jelentenek" - tette hozzá Dr. Nádor Csaba.

Az adományt jelképező táblát a KORE képviselője adta át Dr. Nádor Csabának, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Perinatális Intenzív Centrum (PIC) főorvosának és csapatának.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  NaturAqua a koraszülöttekért
  A NaturAqua és a KORE a debreceni gyermekklinikán
  Családbarát programjaiért kitüntették a Budakeszi Vadasparkot
  Fókuszban a higiénia és a Szent János Kórház koraszülöttjei
  A KORE és a NaturAqua új eszközeivel vált még családbarátabbá az egri újszülött részleg
  A NaturAqua a Bókay Klinikának adományozott
  A NaturAqua a koraszülött ellátás elkötelezett támogatója
  Új ízesítéssel debütál a Naturaqua
  Idén is támogatja a koraszülötteket a NaturAqua
  A NaturAqua Emotion új csomagolásban
  Zöld kutatást készített a NaturAqua
  Újrahasznosítható PET palack a NaturAqua-tól
  Megújult a NaturAqua
  Hivatalosan is Magyar Termék lett a NaturAqua
  Coca-Cola: titkos vásárlókkal lepte meg a vendéglátósokat

További hírek ebben a kategóriában

Lidl kampánya a hátrányos helyze...
Elindult az Angyalváró-Cipősdobo...
Közel 200 tonna élelmiszeradomán...
Biogáz a halhulladékból