Hírek
20219 hír az adatbázisban
Megállapodást kötött a Continental és az Óbudai Egyetem
Marketinginfo.hu - 2017-12-04 16:03
CSR

A Continental Hungaria Kft. célja, hogy segítse a felsőoktatásban tanulókat a piacképes tudás megszerzésében.

Stratégiai megállapodást kötött az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara, valamint a Continental Hungaria Kft. Az együttműködés célja a jövő tehetségeinek felkutatása, valamint a gyakorlati ismeretek megszerzésének biztosítása a gazdasági és műszaki területek iránt érdeklődő hallgatók számára. "Szeretnénk minél piacképesebb tudással felkészíteni a diákokat a jövő kihívásaira, hiszen az autóipar olyan gyors ütemben fejlődik, hogy azt a tananyag lassabban tudja lekövetni" - hívta fel a figyelmet Fodor Mónika, a Continental Hungaria Kft. senior PR és marketing koordinátora.

Az Egyetem és a Continental Hungaria Kft. között megkötött stratégiai partnerkapcsolat a felsőoktatásban tanulók érdekeinek figyelembe vételével jött létre. A megállapodásnak köszönhetően a hallgatók első kézből értesülhetnek az aktuális gazdasági, társadalomtudományi trendekről, tendenciákról. A Continental Hungaria Kft. gyakornoki programokkal, szakmai előadásokkal, valamint szakmai rendezvényeken való részvétellel járul hozzá a diákok ismereteinek bővítéshez. A hallgatók olyan naprakész tudásra tehetnek szert, melyet később munkavállalóként is jól tudnak majd kamatoztatni.

"Tisztában vagyunk vele, hogy az intézményben tanuló diákok közül kerülnek ki a jövő menedzserei, ezért szeretnénk velük a Continentalt, mint lehetséges jövendőbeli munkaadót megismertetni" - hívta fel a figyelmet az együttműködés kapcsán a Continental Hungaria Kft. senior PR és marketing koordinátora.

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara és a gumiabroncs kereskedelmi központ között fennálló kapcsolat a kölcsönös támogatás alappillérén nyugszik.

"Véleményem szerint ez az együttműködés kivételes lehetőséget teremt arra, hogy hallgatóink bele tudjanak kóstolni a gyakorlati munkavégzésbe. A felsőbb évesek szakmai gyakorlatok keretében kapnak lehetőséget erre, az alsóbb évfolyamosok pedig a vállalatlátogatások és a vendégelőadások során kapnak képet arról, hogy miként működik "élőben" az megtanul elmélet. Intézményünk éppen ezért üdvözli a Continental által meghirdetett gyakornoki programokat" - hangsúlyozta Lazányi Kornélia, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának tudományos dékánhelyettese.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Continental mesterséges intelligencia központot nyit
  Félmillió forintos adomány a Continentaltól
  Megállapodást kötött a Continental és a Műszaki Egyetem
  Elismerést kapott a Continental
  Prémium a Continentaltól
  Continental sikere a szponzoráció után
  A Continental a CES 2017-es Innovációs Díját nyerte el
  Gyakornoki programok versenyeznek
  Jófogás kampány egyetemistáknak
  Az Óbudai Egyetemnek adományozott az ABB
  Canon Tudásközpont az Óbudai Egyetemen

További hírek ebben a kategóriában

Webre költözött az #énjövőm prog...
Innovatív megoldásokat díjazott ...
Az E.ON a Magyar Vízilabda Szöve...
A Vodafone és az ESL nemzetközi ...