Hírek
23448 hír az adatbázisban
Ingenico – JCDecaux adománygyűjtő citylight
Marketinginfo.hu - 2017-11-30 17:07
Outdoor/indoor

Ezentúl készpénzmentes adományokat is fogadhatnak az alapítványok és jótékonysági szervezetek.

A készpénzmentes adományok fogadására alkalmas megoldásokat az Ingenico Hungary szakemberei fejlesztették ki és alapvetően két fő típusból állnak: egy érintésmentes fizetést lehetővé tévő rögzített vagy mobil állványon elhelyezhető eszközből, illetve egy mPOS terminálból és egy táblagépből álló eszközből, amelynek létezik asztali állványra szerelhető, illetve kézben hordozható, mobil változata is. A közerületeken elhelyezett citylight eszközök üzemeltetője a JCDecaux.


Ingenico - JCDecaux adománygyűjtő citylight

A citylight eszköz a reklámposzter és a készpénzmentes érintésmentes fizetésre alkalmas fizetési terminál kombinációja, amelyből az első a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójába lett kihelyezve november közepén. A plakáton egy jótékonyságra buzdító poszter és egy kijelző kap helyet, és egy, az eszközbe épített - önkiszolgáló automatákból már megszokott - Ingenico IUC 180B terminál segítségével, emberi felügyelet nélkül képes adományok fogadására. Az eszköz működéséhez csupán elektromos áram és internet elérés szükséges. Utóbbi lehet vezetékes, SIM kártyás mobilnet, wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül érkező internetkapcsolat is. Az Ingenico igény esetén biztosítja a SIM kártyát az eszköz működtetéséhez, de bármely ma használatos SIM-et képes fogadni a rendszer. Az eszköz a citylight mellett elérhető egy egyszerűbb, mobil állványra szerelt kiszerelésben is, amely beltérre vagy akár kültérre is rögzíthető.


Ingenico készpénzmentes adományfogadó megoldások

A további két megoldás egy-egy Ingenico iCMP mobil POS terminált és egy táblagépet tartalmaz, amelyeket asztali állványon, illetve kézen lehet viselni. Ezek az eszközök például kitelepülések során, irodákban vagy éppen bankfiókokban teszik minden eddiginél egyszerűbbé a készpénzmentes adományok fogadását, mivel képesek minden Magyarországon forgalomban lévő bankkártya és NFC fizetésre képes mobileszközről tranzakciókat fogadni. Az adományokról igény esetén emailben érkezik visszaigazolás az adakozó számára. A terminál biztonságos Bluetooth hálózaton csatlakozik a táblagépen futó applikációhoz, és annak internetelérését használva, titkosított csatornán hajtja végre a tranzakciókat. Az eszközök működtetése csak minimális emberi felügyeletet igényel.

Sármay Bence, az Ingenico Group Magyarországért felelős értékesítési igazgatója szerint fontos mérföldkő a fejlesztés az alapítványok és jótékonysági szervezetek életében: "Az Ingenico Group egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a készpénzmentes tranzakciókat minél egyszerűbbé és biztonságosabbá tegye. Nagy öröm számunkra, hogy saját fejlesztésünkkel a készpénzmentes fizetések világa a jótékonyság számára is megnyílik. Ezt az új termékcsaládot elérhető áron szeretnénk kínálni a jótékonysági szervezetek számára, megkönnyítve számukra az adománygyűjtés új dimenziójához történő csatlakozást" - mondta el a szakértő.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hűtőmágnessel a gyerekek gyógyulásáért
  Okosplakátok magyar fejlesztés segítségével
  A JCDecaux együttműködő partnere volt az Országos Mentőszolgálatnak
  Ismét novellaíró pályázatot hirdet a JCDecaux
  A csokoládé egy gombnyomásra
  Országos kampány a szegedi újszülöttmentőknek
  Összefogott a JCDecaux és a Golden Hands Service
  Ötperces novellák a busz- és villamosmegállókon
  Álljon meg egy novellára! – pályázatot hirdet a JCDecaux
  JCDecaux OOH kampány a Rákellenes Világnapra
  A hajléktalanokat segítő plakátok a JCDecaux-tól
  A Sport szelet outdoor kampánya
  Óriásplakát az elveszett kutyákért

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej