Hírek
23267 hír az adatbázisban
Az Extreme Digital a Black Friday-en
Marketinginfo.hu - 2017-11-20 12:57
Kereskedelem

2017-ben november 17-ére időzítette az Extreme Digital az akár 50 százalékos árengedményt kínáló Black Friday-t.

Az első óra eladási adatai alapján a két legnépszerűbb termék a 39%-os kedvezménnyel kínált Whirlpool BSNF 8422 alulfagyasztós, A++ besorolású hűtőszekrény, illetve a 30 százalékkal olcsóbban megvásárolható Xbox One S konzol volt. Bár e két termékből az első órában elfogyott a több száz darabos készlet, a blackfriday.edigital.hu aloldalon továbbra is csaknem ezerféle termék várja az érdeklődőket. A legtöbb érdeklődő és vásárló okostelefont, háztartási gépet és barkácstermékeket keres az oldalon az első óra statisztikái alapján.

A reggel 7 és 14 óra közötti forgalom statisztikái alapján az idei Black Friday legnépszerűbb terméke a 32 százalékos kedvezménnyel kínált Nespresso-Krups XN 1005 Inissia kapszulás kávéfőző volt, amelyet csaknem 2400-an vásároltak meg. Alig lemaradva futott be a második helyre a 120 darabos Finish mosogatógépkapszula-csomag, amelyet 60 százalékos engedménnyel lehetett megvásárolni, míg a harmadik helyre a LEGO® Classic XL 1600 kockás csomagja jutott fel, 30 százalékos kedvezménnyel. Kora délutánig sok száz darabos nagyságrendben fogytak szárítógépek, okostelefonok, konzolok, hűtőszekrények, ultra-HD televíziók és barkácsgépek is.

Tavalyhoz képest kora délutánig 20%-kal több rendelés érkezett az Extreme Digitalhoz, ez mintegy hatszázezer rendelést jelent, és az idén a látogatók nagyobb része vásárol ténylegesen, a konverzió mértéke 9,5%-os volt az első órák statisztikái szerint. A legtöbb érdeklődő reggel 7 óra 20 perckor volt a webáruházban, ekkor hatvanezren böngészték a kínálatot egyidejűleg.

További érdekesség, hogy a Black Friday a környező országok (Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia és Horvátország) magyarlakta településeiről is jelentős forgalmat generált. Ezen kívül jelentős számú megrendelés érkezett a Londonban élő magyaroktól, akik vélhetően szeretteik számára vásároltak meglepetéseket - derült ki a beérkező megrendeléseket valós időben mutató hőtérképről.

Az Extreme Digital központjából már délután mintegy ötezer csomag indult útnak a megrendelők otthonaiba, illetve a személyes átvételt preferálók számára a 17 üzletbe. Az ügyfélszolgálaton külön csoport gondoskodik a nagy sietségben hiányosan leadott kiszállítási címek, irányítószámok felkutatásán.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tippek, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején
  A Rejoy.hu a Black Friday-kampány első napján
  Az eMAG Black Friday első órájában
  Black Friday és karácsony – mire figyeljünk az online vásárlásnál?
  Minden harmadik magyar Black Friday akcióban szerzi be a karácsonyi ajándékot
  A Packeta megnövelt csomagméret-opcióval készül a Black Friday-re
  Az idei digitális fotós trendek az Extreme Digitalnál
  Valentin-napi online vásárlási trendek az Extreme Digitalnál
  Black Friday – közel 3,5 millióan számítanak rá
  Jogsértő Black Friday reklám miatt bírságolt a GVH

További hírek ebben a kategóriában

Tippek, amivel kivédhetjük a csa...
A Rejoy.hu a Black Friday-kampán...
Az eMAG Black Friday első órájáb...
Egyre türelmetlenebbek az online...