Hírek
22003 hír az adatbázisban
Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén
Marketinginfo.hu - 2017-11-20 10:01
Karrier

November 1-től HR igazgatóként Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR vezérigazgató-helyettes 15 év után távozott a vállalattól.

Kiss Judit 4 éve csatlakozott a Telenor Magyarországhoz, legutóbbi pozíciójában pedig a Telenor Csoportnál dolgozott nemzetközi szervezetfejlesztőként. A szervezetpszichológus végzettségű szakember diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. Pályafutása során több mint 15 évet töltött el HR-területen vezetőként - korábban például a Shell Hungary HR-vezetőjeként -, nemzetközi szervezetfejlesztői tanácsadóként és executive coachként.

Németh Zoltán mandátuma lejártával távozott a Telenor Magyarországtól, ahol 2002 óta dolgozott, 2012 óta HR vezérigazgató-helyettesként, illetve a vállalatcsoporton belül ugyanebben a pozícióban másfél évet töltött a Telenor Montenegrónál. A Telenor Magyarországnál kulcsszerepet játszott a vállalat HR-stratégiájának és munkaadói profiljának kialakításában.

"Iparágunk folyamatos átalakuláson megy át, amely munkaadóként is nagy rugalmasságot követel meg tőlünk. Hálás vagyok Zoltánnak azért, hogy sok éves munkájával és tapasztalatával hozzásegített bennünket ahhoz, hogy a magyar telekommunikációs piac versenyképes szereplőjeként helyt álljunk, és örömmel tölt el, hogy a vele megkezdett munkát Judit személyében egy kiváló, tapasztalt szakemberrel folytathatjuk" - mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vállalati kommunikációs igazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenor élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál
  Új vállalati értékesítési és marketingigazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenornál
  Új vezető a Telenor digitális szolgáltatásainak élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenor vezetői csapatában
  Új elnök-vezérigazgató a Telenor Csoport élén
  Régiós bővítés a Telenornál

További hírek ebben a kategóriában

Andreas Treichl, az Erste Group ...
Új ügyvezető igazgató a Mercedes...
Leépítésekre készül a Bosch
A 2019-ben is keresik a szerethe...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...