Hírek
21405 hír az adatbázisban
Több jótékonysági programot támogat a Tesco
Marketinginfo.hu - 2017-11-17 17:35
CSR

Lezárult a Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázatának harmadik fordulója, országszerte 47 szervezet projektje nyerte el az egyenként 400 000 forintos támogatást.

Az áruházlánc vásárlói összesen több mint két és fél millió szavazatot adtak le, ebből a "LURKÓ" Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány támogatói dobták be a legtöbb zsetont, de a Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete és a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány szavazói is kiemelkedően aktívak voltak.

A Tesco számára fontos, hogy támogassa azokat a közösségeket, ahol vásárlói, munkatársai élnek. Ezért is hirdette meg már harmadik alkalommal "Ön választ, mi segítünk" programját, melyen kisebb helyi szervezetek nyerhetnek egyenként 400 000 forintos támogatást közösségépítő, környezetszépítő, illetve fejlesztő, felzárkóztató projektjeik megvalósításához. A program áruházi szavazási szakaszában az áruházlánc vásárlói ezúttal összesen 130 szervezet kezdeményezésére adhatták le voksukat. Az egy hónapos szavazási időszak alatt a vásárlók országszerte összesen több mint két és fél millió zsetont dobtak be, melyeknek köszönhetően a Tesco 47 program megvalósulását támogatja összesen 18,8 millió forinttal.

A szervezetek sokszínű, kreatív pályázatokkal küzdöttek a voksokért. Országosan a legtöbb szavazatot a "LURKÓ" Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány gyűjtötte, a legnépszerűbb kategóriának pedig ezúttal az egészséges életmód kialakítását, fenntartását célzó bizonyult. A pályázatnak, a Tesco támogatásának és a vásárlók szavazatainak köszönhetően országszerte fiatalok tanulhatják meg, hogyan segítsenek bajbajutott társaikon, épülhet és megszépülhet több játszótér is, még több terápiás kutyát tudnak kiképezni, illetve újabb élelmiszermentő programok tudnak a jövőben elindulni.

Az "Ön választ, mi segítünk" programra ezúttal is több száz civil szervezet pályázott, melyek közül az áruházlánc független szakmai partnere, a Magyar Adományozói Fórum által felkért szakértők választották ki a továbbjutókat, majd a vásárlók szavazták meg a nyerteseket.

Az áruházlánc vásárlói október 3. és 31. között a vásárlásuk után kapott zsetonnal szavazhattak a számukra legszimpatikusabb szervezetre, illetve programra. A szavazási időszak alatt országosan a legtöbb zsetont a Kecskemét Izsáki úti hipermarketben dobták be, de a győri Mécs László utcai szupermarket és a Szeged Extra áruház vásárlói is nagyon aktívak voltak.

"A Tescónál fontosnak tartjuk, hogy tegyünk azoknak a közösségeknek a fejlődésért, melyek áruházaink környékén élnek. Fantasztikus érzés látni a szervezetek lelkes önkénteseit kampányolni áruházainkban, ahogy az átadó ünnepségeken a megújult udvarukat felfedező gyerekeket, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokat hallgató, esetleg környezetük megszépítéséért közösen dolgozó idősebbeket is. Örülünk, hogy vásárlóink szavazatainak köszönhetően még több ilyen boldog pillanatban lehet majd részünk. Köszönjük a támogatásukat!" - mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.



NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Közel 34 millió forint adományt gyűjtött a Tesco
  Ismét Felelős Támogató Védjegyet kapott a Tesco
  A Tesco közösségépítő programja
  6700 tonna élelmiszert adományozott a Tesco
  516 tonna tartós élelmiszer a Tesco Európa vásárlóitól
  Több mint 60 millió forint a Tesco vásárlóitól
  Közel 180 tonna élelmiszert adományoztak a Tesco vásárlói
  A Tesco idén is segíti a szeretet.éhség. adománygyűjtést
  Megállapodás a Tesco és a szakszervezetek között
  A termelők és a szállítók közötti kapcsolattartás
  A Tesco vásárlóival együtt harcol a mellrák ellen
  A vásárlói szavazás a Tesco "Ön választ, mi segítünk" program
  5 millió a fiatal úszótehetségek támogatására
  Százak pályáztak a Tesco közösségeket támogató programjára
  A Procter&Gamble és a TESCO közös kampánya

További hírek ebben a kategóriában

Az MNB a hátrányos szociális hel...
SHARE-el a természetért
Együttműködik az Audi Hungaria é...
1300 fiatal kezdi el pályafutásá...