Hírek
22867 hír az adatbázisban
MagyarBrands elismerésben részesült a Hajdú sajt
Marketinginfo.hu - 2017-11-16 14:32
Márkák

A Kőröstej csoport egyik legnépszerűbb márkája, a Hajdú sajt Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában 2017-ben is elnyerte a MagyarBrands elismerést.

Az 1989-ben alapított Kőröstej csoport Magyarország egyik legnagyobb sajtgyártója és élelmiszer-exportőre. Magyar alapanyagokból, magyar munkaerővel és magyar fejlesztéseknek köszönhetően készíti termékeit, melyek a hazai és külföldi piacokon egyaránt keresettek.

A Hajdú a Kőröstej csoport egyik legnépszerűbb márkája, olyan népszerű és széles körben keresett termékekkel, mint a Hajdú grillsajt, joghurtsajt és parenyica. Ezt a fogyasztók visszajelzései mellett a szakmai elismerések is tükrözik. A napokban a Hajdú sajt immár harmadszor kapta meg a Kiváló Fogyasztói Márka díjat a MagyarBrands programban. A sajt a GFK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatásában és a díj szakmai bizottságának vizsgálatán egyaránt kiváló eredménnyel szerepelt.

A MagyarBrands program olyan magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron nyolcadik éve, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A program kiváló fogyasztói, kiváló üzleti és innovatív márka kategóriában díjazza a pályázókat. A Kiváló Fogyasztói Márka elismerést a Szakmai Bizottság a márka identitása, a reputációja és a márka építése alapján, a kutatási eredményekkel kiegészítve osztályozza évről évre. A MagyarBrands elismerés aktív segítség nemcsak a fogyasztók, hanem az üzleti élet szereplői számára is, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Francia sajtot hívott vissza a gyártója
  Kárpátaljai gyermekotthont segített egymillió forinttal a Kőröstej
  A Kőröstej csoportot ismét elismertek
  Kőröstej a Gulfood kiállításán
  Új grillsajtot dob piacra a Hajdú
  Ázsiában is terjeszkedik a Kőröstej a HAJDÚ sajtokkal
  Reklámkampány a Hajdú grilltől

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Intersnack az elmúlt 30 évben
Bemutatjuk az 5 Guinness rekorde...
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...