Hírek
21256 hír az adatbázisban
A digitalizáció nem egy lehetőség, hanem kötelező elem
Marketinginfo.hu - 2017-11-14 11:47
Digitális

A FIVOSZ mindent megtesz, hogy a lehető legsokoldalúbban vezesse be az érdeklődőket a cégalapítás rejtelmeibe a november 13. és 17. között megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hetén.

A digitalizáció soha nem látott sebességgel alakítja át hétköznapjainkat, bontja le a hagyományos struktúrákat és épít újakat a munka világában is.

A Fiatal Vállalkozók Hetén egy egész napot szentelnek majd a témakör alapos feldolgozásának: november 15-én szerdán tartják meg a Digitális E-Volúció napját.

A délutántól estig tartó programsorozaton az előadók rávilágítanak, hogyan változtatja meg és tör be a turizmusba, az egészségügybe és a járművek világába a digitalizáció, de a résztvevők szemtanúi lehetnek egy digitális bank születésének is.

Árpa Attila - aki "Történetek a filmszakmából" címen tart majd előadást a nap folyamán - elmondta, radikális választóvonal elé nézünk majd az elkövetkező időszakban a digitálizáció és az analógia között.

"Akik a digitális világot szeretik, és amellett teszik le a voksukat, az egész hátralévő életüket ebben fogják már eltölteni. Van benne egy kényelmi faktor, de sok kihívás is áll előttünk miatta és úgy látom, hogy idővel olyan határokat lép majd át, ami kimozdít bennünket a komfortzónánkból" - nyilatkozott.

A színész, gyártásvezető, forgatókönyvíró minden fiatalnak javasolja, hogy látogasson el az eseményre, hiszen a beszélgetések és új impulzusok segítenek majd meghozni számukra a helyes döntést.

"A Fiatal Vállalkozók Hetének végén lesz egy elképzelésük róla, hogyan szeretnének élni, tápanyagot kapnak a jövőjükhöz" - tette hozzá Árpa Attila.

Délután a nagyközönség előtt beszélget majd egymással majd dr. Zsiga Marcell Lóránt, a Szerencsejáték Zrt. ügyvezetője, Kádár Tamás, a Seon alapítója és Kisgergely Kornél, a HiVentures ügyvezetője. A Digitális E-Volúció napján az érdeklődők meghallgathatják a felsoroltak mellett a Taxify, az Utazómajom és a Mercedes-Benz k képviselőinek is a jövőképét.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója
  Jön az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvénye
  Kultúrafüggő a digitalizáció sikere
  Digitalizáció a kkv-szektorban
  Lassú a digitalizáció a kintlévőségek kezelésében
  Digitalizáció az irodában
  Elindult a Fiatal Vállalkozók Hete
  Magyar milliárdosok árulják el kulisszatitkaikat a Fiatal Vállalkozók Hetén
  Jubilál a Fiatal Vállalkozók Hete
  Keresik a 2017-es év fiatal vállalkozóját
  VOSZ-KVBSZ: fiatal vállalkozókat támogatna
  Beszállítói fórumot rendezett a Tesco és a FIVOSZ
  Fiatal vállalkozókat bátorít a Dreher
  Női vezetők kaptak országos szakmai díjat

További hírek ebben a kategóriában

Intelligens kiszolgálórobotokat ...
A Campaign magazin 2019-es Tech ...
A Magyar Telekom új márkakampány...
Íme 2018 legjobb honlapjai!