Hírek
20360 hír az adatbázisban
Cafeteria és ajándékkártya az Euronics dolgozóinak
Marketinginfo.hu - 2017-11-09 12:56
Kereskedelem

Az Euronics Műszaki Áruházlánc jövő év januárjától bevezeti a cafeteria-rendszert dolgozói körében, hogy béren kívüli juttatássokkal is értékelje a munkatársak befektetett munkáját.

A munkavállalói elégedettség és a megbecsültség érzésének egyik fontos mércéje a munkáért kapott fizetés összegének mértéke. Éppen ezért az Euronics vezetősége úgy döntött, hogy 2018-tól béren kívüli juttatásokkal is értékeli dolgozói elkötelezettségét, és bevezeti a cafeteria-rendszert. Továbbá januárban üzletvezetőinek teljesítményét 100 000 Ft, szakértői gárdáját pedig 50 000 Ft értékű ajándékkártyával jutalmazza meg.

A Blokkk.com kiskereskedelmi szakportál friss rangsora alapján az Euronics 3. helyen áll az egy főre jutó bruttó keresetek rangsorában, és a lista alapján ők fordítják az árrés legnagyobb hányadát (59%) a bérekre. Mindemellett a cég teljesítményarányos fizetést kínál, így értékelve a szorgalmat és a szakértelmet.

"Büszkék vagyunk rá, hogy gyorsan növekvő vállalatként 28 éve a hazai műszaki piac stabil résztvevői vagyunk, ami kollégáink dinamikus fejlődése és szakértő munkája nélkül nem valósulhatott volna meg. A munkaerőpiaci helyzet azonban minket sem kímél, de országszerte jelenlévő és jól ismert vállalatként biztos hátteret és cégen belüli előrelépési lehetőségeket kínálunk dolgozóinknak, továbbá nagy figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére és a bérezésre is" - mondta el Dr. Fazekas Péter, az Euronics tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

Mivel a munkaerőhiány a kereskedelmi szektort is jelentős mértékben érinti, gyakran nehéz megfelelő képzettséggel rendelkező munkavállalókat találni az üres pozíciókba. Az Euronics ezért egyedi és jól szervezett képzési megoldást ajánl a munkakezdőknek, szakértőik belső tréningeken sajátíthatják el a szakma elméleti alapjait és gyakorlati fogásait. A kollégákat pedig mentorprogram is várja, így nem ritka, hogy valaki értékesítőből üzletvezetővé váljon. A vállalat több hasonló sikertörténetet is magáénak tudhat, hiszen az alkalmazottak közel 15%-a több mint 5 éve dolgozik már a cégnél.

"Reméljük, hogy munkavállalóink egyre inkább egy olyan csapat részének érzik magukat, akiket megbecsülnek és értékelnek, hiszen szervezeti újításainkkal erre törekszünk minden nap" - tette hozzá Dr. Fazekas Péter.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a pátyi ipari parkban az Euronics raktárbázisát
  Új áruházat nyitott Zalaegerszegen az Euronics
  Stratégiai fejlesztések az Euronics-nál
  Az Euronics bevezette a cafeteria-rendszert
  Az Euronics friss felmérése
  Dunakeszin nyílt meg az Euronics 64. üzlete
  Három éven belül megduplázná üzletei számát az Euronics
  Egy kézben az Euronics márkanév
  Ételt osztott az Euronics
  Mega áruházakat nyit az Euronics
  Veszprémben folytatódik az Euronics megújulása
  Euronics, Auchan és Media Markt - a kereskedők is segítenek

További hírek ebben a kategóriában

A PayPal együttműködést kötött a...
Kétmilliárd forintos beruházássa...
Változatlanul a Tesco áll a magy...
Átadták a pátyi ipari parkban az...