Hírek
20360 hír az adatbázisban
Önkiszolgáló kasszák segítik a vásárlást a SPAR-nál
Marketinginfo.hu - 2017-11-09 10:11
Kereskedelem

Idén négy, jövő év végig összesen 24 SPAR áruházban vehetik igénybe a vevők az önkiszolgáló pénztárakat. Az időtakarékos fizetési mód során készpénz mellett például Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni.

A SPAR Magyarország minőségi vevőkiszolgálást előtérbe állító üzletpolitikájának lényege, hogy a mindenkori fogyasztói szokásoknak maradéktalanul megfeleljen. Most az egyre növekvő vevőforgalom indokolja, hogy a SPAR önkiszolgáló gyorskasszákkal tegye még könnyebbé a vásárlást.

"A SPAR számára kiemelten fontos a fejlesztés, az áruházak folyamatos modernizációja, az esztétikus, praktikus és igényes vásárlói környezet kialakítása, a szolgáltatások kínálatának szélesítése, amelyhez alapvetően hozzátartozik a kényelmes vásárlás elősegítése", mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Szeptember 26-tól az érdi INTERSPAR áruházban 6 önkiszolgáló pénztár működik nagy sikerrel: a vásárlóknak már közel 30%-a fizet ezeknél a kasszáknál. A pénztárak kezelőfelülete egyszerű és könnyen áttekinthető. A készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget kínál a vásárolt áruk ellenértékének rendezésére: lehet bankkártyát, SuperShop kártyát, SPAR ajándékkártyát használni, de az Erzsébet-utalványok is beválthatóak. "Természetesen a hagyományos futószalagos kasszáink is megmaradtak azok számára, akik ezeket részesítik előnyben" - tette hozzá a kommunikációs vezető. Október 26-tól pedig már Tatabányán, a Szent Borbála úton található SPAR szupermarketben is igénybe vehetik a vásárlók az önkiszolgáló kasszákat.

2017-ben további két SPAR egységben, a megújuló bicskei SPAR szupermarketben és a szintén újranyitó tatabányai INTERSPAR hipermarketben találkozhatnak az önkiszolgáló kasszákkal a vásárlók. Ezekkel az üzletekkel együtt 2018 végéig a tervek szerint összesen 24 áruház - 17 SPAR szupermarket és 7 INTERSPAR hipermarket - önkiszolgáló gyorskasszával történő ellátását oldják meg.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. több mint 25 éves fennállása során hazánk meghatározó napi fogyasztási cikk kereskedelmi láncává vált, amelyet az alapítás óta folyamatosan bővít. Az idei 23 milliárd forint összértékű beruházásnak köszönhetően országszerte 21 áruház újul meg és 4 új üzlet nyílik, tovább gyarapítva a közel 13 ezer fős dolgozói létszámot, amellyel évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít a vállalat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A SPAR 2025-től nem forgalmaz ketreces tartásból származó tojásokat
  Legmagasabb minőségi szabványok a SPAR-nál
  Újranyitott három SPAR áruház
  Több vállalat a gyerekekért
  SPAR-terem az egyetemen
  Superbrands-díjat kapott a SPAR
  Újra WMF konyhai eszközök a SPAR hűségakciójában
  Cannes-ban díjazták a SPAR reklámfilmjét
  Új üzemet épít a SPAR Üllőn
  Új vegán termékcsalád a SPAR-ban

További hírek ebben a kategóriában

A PayPal együttműködést kötött a...
Kétmilliárd forintos beruházássa...
Változatlanul a Tesco áll a magy...
Átadták a pátyi ipari parkban az...