Hírek
20073 hír az adatbázisban
Díjeső a Rondónak
Marketinginfo.hu - 2017-11-08 10:31
Márkák

Újabb eredmények kerültek fel a Rondo Hullámkartongyártó Kft. büszkeségfalára, a vállalat termékeit két különdíjjal és egy oklevéllel díjazta a szakmai zsűri a Hungaropack 2017 Magyar Csomagolási Versenyen.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség idén 34. alkalommal hirdette meg az először 1967-ben megrendezésre kerülő, a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. Az esemény célja, hogy minél szélesebb közönségnek mutassa be hazánkban a csomagolóipar fejlődését, a legújabb fejlesztésű csomagolóanyagokat, csomagolóeszközöket, valamint csomagolási eljárásokat, nem utolsó sorban pedig lehetőséget nyújt a magyar csomagolóipar fejlettségének nemzetközi szintű megmérettetésére.

A nívós versenyen a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség különdíját a vállalat Rexona háromsoros display-e nyerte el, amely praktikus megoldásának köszönhetően háromféle stiftes dezodornak ad helyet, polcba és a pultra egyaránt elhelyezhető, a boltban pedig tető nélkül egymásra pakolva, akár emeletes kínálóként is használható. A Packaging Szaklap különdíját a Rondo látványos Párnatasak kínáló-gyűjtő csomagolási rendszerének ítélték, amelyben a tálcával megegyező anyagból készülő betét láthatatlanul választja el, és tartja álló helyzetben a tasakokat. A vállalat Gyümölcslé család bag-in-box csomagolása - amely lapra szerelt állapotban szállítható, majd az egyszerű felállítást követően könnyedén tölthető, zárható és szállítható - pedig okleveles elismerést hozott.

"Nagyon örülünk, hogy ilyen eredményesen szerepelt a Rondo, és bízunk benne, hogy termékeink a jövőben is elnyerik majd a szakmai zsűri tetszését a hasonló megmérettetéseken" - mondta Miklós Zsolt, a Rondo Hullámkartongyártó Kft. ügyvezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csomagolástervezés: vissza a marketing alapokhoz
  Összefügg a csomagolás és a vásárlói döntés
  Feljövőben a magyar startupok

További hírek ebben a kategóriában

Kötelezettségvállalással zárult ...
Bővíti európai gyárát Rácalmáson...
A Hunguest Hotels üzemelteti maj...
Jelentett a Scania