Hírek
20073 hír az adatbázisban
Új kommunikációs igazgató a The Ritz-Carltonnál
Marketinginfo.hu - 2017-11-07 10:46
Karrier

Új szakember erősíti a The Ritz-Carlton, Budapest kommunikációs-, és marketing csapatát.

Schulhof Petra a hotel kommunikációs tevékenységének irányításáért felel majd, egyik fő feladata lesz, hogy tovább népszerűsítse a The Ritz-Carlton magyarországi szállodáját a hazai vendégek és a külföldi utazók körében.

Schulhof Petra több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A Berlinből frissen hazatért szakember pályafutása során olyan szállodákban látott el kommunikációs-, és marketingmenedzseri pozíciókat, mint a Budapest Marriott Hotel, ahol többek között a szálloda teljeskörű megújulásának kommunikációjáért volt felelős, valamint a Courtyard by Marriott Budapest City Center, ahol a Courtyard márka hazai bevezetése mellett, a szálloda megnyitásának PR feladatait koordinálta. A külföldi Marriott szállodák közül elsőként a Doha Marriott Hotelben, majd ezt követően a Dubai Marriott Hotels cluster csapatában dolgozott PR-, és marketingkommunikációs menedzserként. Utóbbi pozíciójában kilenc szálloda, több mint negyven étterem és négy spa marketingkommunikációs feladatainak összehangolásáért, valamint mindezek marketing-, és kommunikációs terveinek kidolgozásáért volt felelős.

,,Büszkeséggel tölt el, hogy csatlakozhatok a The Ritz-Carlton szállodalánchoz, melynek neve fogalom a szállodaiparban a világ minden pontján. Igazi szakmai kihívás számomra, hogy hozzájárulhatok a The Ritz-Carlton, Budapest kiemelkedő szolgáltatásainak népszerűsítéséhez, mind a külföldi, mind pedig a hazai közönség körében" - mondta Schulhof Petra.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új szállodaigazgató a The Ritz-Carlton, Budapest élén
  Értékesítési- és marketingigazgatót nevezett ki a The Ritz-Carlton
  Új igazgató a The Ritz-Carlton hotelben

További hírek ebben a kategóriában

Változások a Café Communications...
Kinevezték a Deloitte új EMEA-ré...
Karrier tanácsadó programot indí...
Új projektigazgatóval indult el ...