Hírek
20073 hír az adatbázisban
A Szerencsejáték jótékonysági kampánya
Marketinginfo.hu - 2017-11-06 17:42
CSR

A Nagykarácsony sorsjegy megvásárlásával most bárki részese lehet egy különleges játszótér felépítésének.

A Szerencsejáték Zrt. karácsonyi sorsjegyeivel évek óta segíti jótékonysági szervezetek munkáját. Most idén először azonban nem általános támogatást nyújt, hanem egy társadalmi befogadást erősítő kezdeményezés megvalósulását célozza. A november 3-tól jövő év februárjáig kapható Nagykarácsony sorsjegy értékesítéséből sorsjegyenként 25 Ft-ot adományoz, melyből 2018-ban három akadálymentes játszótér épülhet majd fel. Ilyen játszóterekből sajnos nagyon kevés van jelenleg az országban, pedig a probléma számos családot érint: a népszámlálási adatok szerint közel egymillió magyar él valamilyen fogyatékossággal - ez a népesség közel 10 százalékát jelenti.

A nemzeti lottótársaság A játék összeköt! elnevezésű programját a fogyatékossággal élők 10 tagszervezetét tömörítő Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsával együttműködve indította el.

A kezdeményezéshez olyan elismert nevek is csatlakoztak, mint Hozleiter Fanny, azaz Mosolyka, a Baltazár Színház színészei, Weisz Fanni, valamint Érdi Tamás zongoraművész. Ők valamennyien olyan inspiráló példát mutatnak nemcsak a fogyatékossággal élők, de a társadalom ép tagjai számára is, mely azt bizonyítja: hittel, akarattal és kitartással, fogyatékossággal élve is lehet kiegyensúlyozott életet élni, sőt komoly szakmai sikereket elérni.

,,Mindannyian, kivétel nélkül ugyanarra vágyunk: hogy szeressenek és elfogadjanak. A játék valóban összeköt és összehoz minket. Azt gondolom, hogy a játszótér az elfogadó világ egyik legfontosabb helyszíne: itt a partnerség, az együttműködés és a barátság a kulcsszó. Az együtt játszás öröme mindenkiben örökre rögzül. Megértőek leszünk és megérthetőek, iskolásként, felnőttként, szülőként egyaránt, és nagyon fontos, hogy később munkatársként is" - nyilatkozta Mosolyka, a Szerencsejáték Zrt. jószolgálati nagykövete.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megújult a Cinema City Aréna VIP
  A Szerencsejáték országjáró kampányt indított
  Szerencsejáték Zrt. sporttámogatói kampány
  WOM kampány a Szerencsejáték Zrt-től
  A Szerencsejáték Zrt. lett a legjobb magyar munkahely
  Sorsjegybevételből támogat a Szerencsejáték Zrt.
  Sorsjegy az állatokért
  Péntek 13-ra játszik a Szerencsejáték Zrt.
  Karácsonyi értékeket kommunikál a Szerencsejáték Zrt.
  Pókerrel nyitott a Szerencsejáték Zrt. új sorsjegye

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat