Hírek
20073 hír az adatbázisban
A MOL-csoport a Fehérvár AV19 hokicsapat szponzora
MTI + Marketinginfo.hu - 2017-11-03 16:44
CSR

Szerződést kötött a Fehérvár AV19-el a MOL-csoport, az osztrák bajnokságban szereplő magyar jégkorongcsapatnak arany fokozatú támogatója lett a legnagyobb hazai vállalat.

"Az Alba Volán a magyar bajnokságban hosszú éveken keresztül volt szinte legyőzhetetlen, ám a csapat ennek ellenére nem ült a babérjain, hanem új kihívásokat keresve a régió legnehezebb bajnokságában, az osztrák ligában próbál újabb csúcsokat meghódítani. A MOL-csoport az üzleti életben képvisel hasonló értékeket, mi is arra törekszünk, hogy ne csak Magyarországon, hanem külföldön is felvegyük a versenyt a legjobbakkal, ezért döntöttünk úgy, hogy szponzorként beállunk a Fehérvár AV19 mögé" - mondta a támogatói megállapodásról Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 elnöke úgy fogalmazott: megtisztelő számukra, hogy mostantól a vállalat által támogatott, sportágukban kiemelkedő szintet képviselő magyar csapatok között lehetnek.

"Ez a támogatói szerződés kiemelt jelentőséggel bír egyesületünk életében. Büszkék vagyunk arra, hogy arany fokozatú támogatóként köszönthetjük szponzoraink között a magyar gazdasági élet zászlóshajóját, egyben bízunk abban, hogy ez a megállapodás egy hosszú távú, mindkét fél számára sikeres együttműködés kezdetét jelenti" - tette hozzá.

A MOL-csoport közleménye emlékeztet, hogy a MOL-csapatnak már tagja a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata, a Videoton FC labdarúgócsapata, a Szolnoki Olaj KK kosárlabdacsapata és az idén Bajnokok Ligája-győztes Szolnoki Vízilabda SC is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új pénzügyi igazgató a MOL Magyarországnál
  Támogatói szerződést írt alá az adidas a MOL-Pick Szegeddel
  A Mol Romániában is jótékonykodik
  Ismét a MOL a Szolnoki Olaj főtámogatója
  Támogatás Hosszú Katinkától és a Mol-tól
  Véget ért a MOL és a Magyar Jégkorong Szövetség együttműködése
  Hosszú Katinka a MOL Csapat tagja lett
  Nyári táborok a MOL Új Európa Alapítvány támogatásával
  Tízmilliós nagyságrendű támogatás a fehérvári jégkorongcsapatnak

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat