Hírek
20073 hír az adatbázisban
Többen jelentkeztek az 5. Országos Városmarketing Versenyre
MTI + Marketinginfo.hu - 2017-11-02 16:33
PR

Kimagasló jelentkezőszámmal, 36 város, 17 egyetem és 61 hallgatói csapat részvételével kezdődött meg a kutatómunka az 5. Országos Városmarketing Versenyen.

Piskóti István, a szervező Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének igazgatója közölte: a versenyre három határon túli magyar intézménytől is érkezett pályázat.

A verseny célja közös értékek létrehozása, a városok marketingjét segítő új kreatív megoldások kidolgozásása, a választott városok népszerűsítése, szakmai és baráti élmények szerzése, hosszú távú együttműködések kialakítása a városmarketinggel foglalkozó szakemberek és a szakmát tanuló egyetemisták részvételével.

A versenyen induló 61, egyenként háromfős hallgatói csapat azt vizsgája, hogy miként támogathatja a marketing, a digitális, online marketing az infokommunikációs technológiákra épülő városfejlesztést, a konkrét projekteket, a kommunikációt, az imázs és márkaépítést, az okos várossá válást.

A csapatoknak november 6-áig kell elkészíteniük pályamunkáikat, amelyet két szakmai bíráló és a feladatot adó város véleményez.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Miskolc lett a Marketing Fővárosa 2017-ben
  Városmarketing találkozó Budapesten
  Budapesti kerület lett az év Marketing Fővárosa
  Idén is keresik a marketing fővárosát
  Brüsszelben bizonyított az out-of-home média
  Instagramos városmarketing a Heinekentől
  Tata a Marketing Fővárosa
  Az Országos Városmarketing Díj pályázat

További hírek ebben a kategóriában

Magyar nemzeti stand a Cosmoprof...
Az Orbit a Stern Communications-...
2017 Ügyfélbarát Biztosítója
Syngenta borverseny: remek a 201...