Hírek
22867 hír az adatbázisban
Szponzorációs együttműködés a Győri Audi ETO és a SCITEC NUTRITION között
Marketinginfo.hu - 2017-10-30 12:51
CSR

A prémium étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég biztosítja a felnőtt és utánpótlás kézilabda csapatok megfelelő tápanyagbevitelét és vitaminpótlását a 2017/2018-as szezonban.

A SCITEC NUTRITION több mint ezer terméket felvonultató termékpalettája széles választékot biztosít az élsportolók számára, hogy rendszeres alkalmazásukkal készen álljanak a mindennapos fizikai terhelésre, és az igénybevett izmok, ízületek minél gyorsabb regenerációjáról is gondoskodik. A SCITEC termékeit a sportolók garantált minőségük és megbízhatóságuk miatt választják rendszeresen, mivel azok eleget tesznek a legmagasabb szintű termékbiztonsági előírásoknak, a legszigorúbb orvosi-sportorvosi követelményeknek és nemzetközi szabványoknak.

A Győri ETO játékosai előszeretettel fogyasztják többek között a SCITEC proteinkészítményeit és sportitalait. A zöld-fehérek csapatkapitánya, Görbicz Anita is rendszeresen használ táplálék-kiegészítőket, hogy feltöltse és szinten tartsa energiaraktárait a kemény tréningek mellett, s remek lehetőségnek találja, hogy profi szakemberek által összeállított termékcsomagokból fogyaszthatnak csapattársaival együtt a szezon során.

"Klubunk kiemelt prioritásai között szerepel, hogy játékosai számára minden tekintetben a legjobb feltételeket biztosítsa, melyben hangsúlyos szerepet szánunk a helyes sporttáplálkozás kialakításának is - mondta az együttműködés kapcsán Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke. "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a SCITEC NUTRITION kiváló minőségű, prémium kategóriás, laboratóriumban tesztelt termékei közül válogathatnak játékosaink mind a felnőtt, mind pedig az utánpótlás korosztályban. Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagyhírű támogatóval bővült partnereink köre, bízom benne, hogy az együttműködés mindkét fél számára kölcsönösen előnyökkel szolgál a szezon során" - nyilatkozta a klubelnök.

Szász Máté, kutatóbiológus, a SCITEC közép-európai regionális kereskedelmi igazgatója büszke arra, hogy a cég 1996-os indulása óta eltelt húsz év alatt Európa egyik vezető étrend-kiegészítő márkájává nőtte ki magát. A SCITEC a közelmúltban nyerte el az év európai táplálék-kiegészítője címet is.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a háromszoros BL-győztes, többszörös magyar bajnok és többszörös Magyar Kupa-győztes Győri Audi ETO KC szolgálatába állíthatjuk termékeinket a 2017/2018-as szezon során. A győri együttes vitathatatlanul a kézilabdázás legmagasabb szintjét képviseli nem csak hazánkban, hanem Európa-szerte is - az ő bizalmuk garanciát és remek visszajelzést jelent számunkra, hogy jól végezzük a munkánkat. A felnőtt és utánpótlás csapatok táplálék-kiegészítőkkel történő ellátása mellett igény esetén étkezési tanácsadást tartunk és étrendet állítunk össze, az utánpótlás játékosokat előadás keretében tájékoztatjuk a helyes sporttáplálkozás alapelveiről, szakmai alapon működő komplett rendszert építünk fel" - mondta el a szakember.

A SCITEC Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő szállítója és arany fokozatú támogatója, valamint a SCITEC NUTRITION kapta a 2017-es év európai márkája díjat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szakemberek mindenkinek ajánlják a D-vitamin pótlást
  Mit tartalmaznak az egyes étrend-kiegészítők? (x)
  Megnyílt a Scitec Institute
  300 millió dolláros üzletté vált a mezszponzoráció
  Bővítette termékportfólióját az Audi
  Elindult Győrben az Audi elektromos motorok sorozatgyártása
  A sport- és rendezvényszponzorációs költés 2018-ban
  Az Audi Hungaria Zrt. a Győri ETO KC névadó főszponzora
  Új koncepció a Scitec üzleteiben
  Debreceni fitneszterem névadója lett a SCITEC
  Az év európai táplálék-kiegészítő márkája lett a SCITEC
  Exportpiacai megőrzésére törekszik az idén a Scitec Nutrition
  Prémium fitnesztermek névadója lesz a SCITEC

További hírek ebben a kategóriában

A Vodafone új technológiája hall...
Hűtőmágnessel a gyerekek gyógyul...
A Tesco és a Shell együttműködés...
Energiatudatosság és fenntarthat...