Hírek
20217 hír az adatbázisban
A 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál
Marketinginfo.hu - 2017-10-26 11:02
CSR

Budapest szívében idén 32. alkalommal rendezték meg a SPAR Budapest Maraton Fesztivált október 14-én és 15-én, amelyre összesen 31.920 nevezés érkezett.

A verseny kiemelkedő nemzetközi részvétellel zajlott. A maratoni távra nevezők 17% százaléka külföldi volt - soha ennyi futó nem érkezett még más országból -, az eseményen 81 ország 5.400 külföldről érkező futója képviseltette magát, közülük 2.800-an a maratoni távon indultak. A legtöbben, 750-en Nagy-Britanniából neveztek, Franciaországból 700-an, Olaszországból 450-en, és Németországból 300-an.

Az ország legnagyobb futófesztiválján idén több újdonsággal is szolgált a SPAR Magyarország. Nagy érdeklődés övezte a szeptember 18-án útnak indult és az üzletekből már ismert SPAR Életmód programot, amelynek keretében a helyszínre látogatók többek között táplálkozás- és mozgásszakértőktől kaphattak fontos életvezetési tanácsokat. A versenyre látogatók megismerkedhettek a SPAR saját húsüzemével is: a Regnum Húsüzem termékeit a helyszínen meg lehetett kóstolni, a bevételt pedig jótékony célra ajánlották fel. A vállalat ugyanis stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a szeretetszolgálat "Ide hozzuk a játszóteret!" nevű programját népszerűsítette. A programban a szolgálat mozgó játszóterei az ország több mint háromszáz kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A futófesztiválon a mobil játszóteret ki is lehetett próbálni - amelynek a kilátogató családok, különösen a gyerekek nagyon örültek. A futóünnep remek alkalomnak bizonyult arra is, hogy örömünket másokkal megosszuk: a Szeretetszolgálat és a SPAR mesekönyveket gyűjtő kezdeményezésén mintegy 1.000 ajándékkönyv gyűlt össze a rászoruló gyermekek számára.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Százezreken segített a SPAR
  Célba ért a SPAR maraton plüssadománya
  Állami gondozottakért is futottak a SPAR maratonon
  A művészvilágot mozgatta meg a Spar
  A hónap végén újra SPAR maraton

További hírek ebben a kategóriában

Innovatív megoldásokat díjazott ...
Az E.ON a Magyar Vízilabda Szöve...
A Vodafone és az ESL nemzetközi ...
Megvannak az E.ON Energy Globe d...