Hírek
23030 hír az adatbázisban
A “Segíts a menhelyeknek” kampány a Marstól
Marketinginfo.hu - 2017-10-25 14:15
CSR

Kilencedik alkalommal osztanak állateledelt a "Segíts a menhelyeknek" kampány keretében.

A "Segíts a menhelyeknek!" kampány minden évben hatalmas siker: a jótékonysági akció kezdete óta csaknem 125 tonnányi állateledelt adományoztak az érintett menhelyeknek. "A kampány egy rendkívül egyszerű metódus alapján működik, amely segít abban, hogy elkötelezzük a vásárlóinkat, és kifejezetten hasznos a részt vevő állatmenhelyek számára is" - hangsúlyozta a legújabb kampány ismertetése során Szécsényi Beatrix, a Mars Magyarország képviselője. "Minden eladott Pedigree, Whiskas, Sheba, Dreamies és Perfect Fit egy-egy tál állateledelt jelent a kampányban részt vevő három állatmenhely lakóinak" - tette hozzá.

"Az ehhez hasonló kampányok hatalmas segítséget jelentenek az állatmenhelyek számára. Az állateledelen megspórolt összegből fedezni tudják az ivartalanítás költségeit, megjavíthatják a felszereléseket, vagy új kenneleket építhetnek. Nagyon boldog vagyok, hogy a kampány folytatódik, és a menhelyeken idén is tele lehetnek az etetőtálak" - foglalta össze Dr. Orbán Zsófia, a kampány partnere és társszervezője.

"Kétgyermekes anyukaként nagyon fontosnak tartom, hogy a felnövekvő generáció tagjaiból tájékozott és felelős állattartók legyenek, és tudják, hogy egy házi kedvenc hosszú távú elköteleződést jelent, valamint rengeteg időt, energiát és odafigyelést igényel" - hívta fel a figyelmet Peller Mariann, műsorvezető, aki a kampány keretében a váci Zöld Menedék Állatmenhely lakóit látogatta meg. "Jelenleg sajnos be kell érnünk a családtagok háziállataival, viszont, ha eljön az ideje, és megfelelő körülményeket tudunk teremteni egy kutyus számára, mindenképpen az örökbefogadás mellett döntünk majd. Bízom benne, hogy a Mars Magyarország kampánya mások kedvét is meghozza az örökbefogadáshoz!"
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Mars a nemek közti egyenlőségért és az előítéletek megszüntetéséért áll ki
  Erdőirtásmentes kakaótermelésért dolgozik a Mars
  A MediaCom nyerte a Mars megbízását
  Új köntösben a Snickers, Twix és Mars csokoládék
  25. évfordulóját ünnepli a Mars Magyarország
  A Mars lett Európa legjobb munkahelye
  Menhelyi állatoknak adományozott a Mars
  Utcai kampány a Pedigree-től
  Egy generáción belül önfenntartóvá válik a Mars bokrosi gyára
  Indiában nő a leggyorsabban az édességpiac
  Már a Whiskas is CSR-ben erősít
  Zöld együttműködésben a Mars Magyarország
  Örökbefogadó Napot szervez a Pedigree

További hírek ebben a kategóriában

Vásárlóival közösen támogatott r...
Új IKEA családi kampány
Mi legyen a Valentin-napkor kele...
A Szerencsejáték Zrt. támogatja ...