Hírek
21255 hír az adatbázisban
Keresik a 2017-es év fiatal vállalkozóját
Marketinginfo.hu - 2017-10-25 10:28
PR

A FIVOSZ kilencedik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

A fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díjára a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők 2017. november 12-ig.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2017-ben immár kilencedik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A legnagyobb szakmai elismerésnek számító, magas presztízzsel bíró díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el - azokat a vállalkozókat, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos média megjelenéssel és előadói felkéréssel is jár.

Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke elmondta: már várják azoknak 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró fiataloknak jelentkezését és jelölését, akik sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A nevezési határidő 2017. november 12.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat 2016-ban Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa kapta meg.

"A díj elnyerésével új értékes kapcsolatokra és rengeteg PR megjelenésre tettem szert, amely a cégnek is előnyös helyzeteket teremtett és új üzleti lehetőségeket hozott. Egy olyan szintű elismertséget jelentett, amivel bármilyen partneri helyzetben tárgyalóképes félként tekintenek rám és az általam képviselt cégre" - mondta Oltványi, aki hozzátette: az idei jelentkezőknek azt javasolja, jól átgondolt, szakmailag is hiteles kommunikációs anyagot készítsenek magukról, amelyből láthatóvá teszik cégünk és önmagunk munkásságát. Emellett a számszaki összegzés és hiteles cégadatok megjelenítése is nagyon fontos része a pályázatnak.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj átadására novemberben, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében kerül sor neves vállalkozók, multinacionális cégek vezérigazgatói, fiatal vállalkozók társaságában. A díj odaítéléséről a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége fog dönteni.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója
  Jön az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvénye
  Új elnöke van a VOSz-nak
  A digitalizáció nem egy lehetőség, hanem kötelező elem
  Elindult a Fiatal Vállalkozók Hete
  VOSZ-KVBSZ: fiatal vállalkozókat támogatna
  Átadták a 2013 legígéretesebb fiatal vállalkozója díjat
  Beszállítói fórumot rendezett a Tesco és a FIVOSZ
  Fiatal vállalkozókat bátorít a Dreher
  Női vezetők kaptak országos szakmai díjat
  Fiatal Vállalkozók Hete - harmadik alkalommal
  Újabb fiatal vállalkozókat támogat a Dreher
  Fiatal vállalkozókat keres a Dreher

További hírek ebben a kategóriában

A legerősebb karácsonyi szezonjá...
Kihirdették a Magyar Sommelier S...
Az Év Indirekt Beszállítója Díj ...
Sándor Imre PR-Díj 2018