Hírek
20360 hír az adatbázisban
A városi futók egyedi igényeinek kedvez az adidas
Marketinginfo.hu - 2017-10-25 09:35
Reklám

Az adidas bemutatta első olyan projektjét, amit a szinte teljesen automatizált ansbach-i SPEEDFACTORY gyárban készítenek.

A SPEEDFACTORY üzemben gyártott AM4 széria első termékét, az adidas Made For Londont kifejezetten a londoni futók igényei szerint alakították ki. A brit fővárost követően további hat további metropolisz - Párizs, Los Angeles, New York, Tokió és Sanghaj - sportolói gazdagodhatnak majd a helyi futók egyéni szükségletei mentén tervezett AM4 futócipővel.

"A SPEEDFACTORY történet nem csupán egyetlen termékről szól. Gyorsaság, pontosság és rugalmasság jellemzi. A SPEEDFACTORY lehetővé teszi számunkra, hogy olyan termékmegoldásokat vezessünk be, amelyeket a sportolók egyéni igényei szerint alakítunk ki. " - nyilatkozta az új termék bevezetése kapcsán Paul Gaudio, az adidas kreatív igazgatója.

"Ebben a pillanatban egy újabb lépést tettünk a jövő és a sportolói igények maximális kielégítésének irányába. Az AM4 a sportcipőgyártás jövője, melynek köszönhetően gyorsan, precízen és személyre szabottan készíthetünk termékeket. " - hangsúlyozta Végső Péter, az adidas hazai brand activation managere.A londoni kötődésű AM4LND cipők után jövő héten elindul a párizsi futóigények alapján tervezett AM4PAR gyártása is. A cég jövő évi tervei között szerepel a termékek bevezetése Los Angeles-ben (AM4LA), New Yorkban (AM4NYC), Tokióban (AM4TKY) és Sanghajban (AM4SHA) is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Intelligens chip az adidas új futócipőiben
  Az Adidaséhoz hasonló védjegy nem használható
  Támogatói szerződést írt alá az adidas a MOL-Pick Szegeddel
  Hiánypótló kiadvánnyal árasztotta el Budapestet az adidas
  A ’90s hangulatot idéző Adidas kampány
  Az adidasnak 60 millió forintot kell fizetnie a feltalálónak
  Új relklámfilm az adidas Originalstól
  Gerillakampány Messivel
  Páratlan cipőkampány az Adidastól
  90 percnyi sokkoló élmény az Adidas-tól
  Suarez, Özil és Pogba az új Adidas szpotban
  Pop-up edzőközponttal várta a nőket az Adidas

További hírek ebben a kategóriában

Új krémtúróval rukkolt elő a Mil...
Kevert gyümölcsjoghurtokkal bőví...
Új ízzel debütált a Sprite
Megérkezett a Springfield nyári ...