Hírek
23448 hír az adatbázisban
Pár nap és megnyitja kapuit a Mobile Hungary konferencia
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-10-16 12:08
Mobilmarketing

Szerdán megnyitja kapuit az idei Mobile Hungary konferencia, amelynek a jelmondata a Kezedben az életed!

Szó lesz a GDPR-rendeletet érintő változásokról, a kriptovaluta bányászatról, szerveznek esport versenybemutatót és rapid randit is. A rendezvény célja, hogy bemutassa, hogy a mobil- és okostechnológia hogyan jelenik meg mindennapi életünkben és milyen hatása van a kereskedelemre, a gazdaságra és a kommunikációs folyamatokra. A szervezők előszeretettel nevezik a rendezvényt edukációs workshopnak, ahol esettanulmányokkal, gyakorlati példákkal mutatják be a magyar piac sajátosságait. "Az idei konferencia jelmondata a 'Kezedben az életed', amely azt jelképezi, hogy az okoseszközeink már-már a személyes chipünkké váltak, gyakorlatilag egész életünket irányítani tudjuk készülékeink segítségével." - mondta Csermely Ákos az esemény főszervezője.

Az idei rendezvény egyik legérdekesebb témája a Fintech témakörben szóba kerülő kriptonvalutáké, amelyeket a jövő pénzeszközének is neveznek, s amelyet bányászni is lehet most már nem csak saját programon keresztül van lehetőségünk, de már felhő alapú alkalmazás keretében is. "A GDPR (Egységes Európai Adatkezelési Rendelet) valamint a PSD2 (egyszerűen nevezzük pénzügyi liberalizációnak) bevezetésével óriási változások várhatók a pénzügyi piacokon, a kereskedelemben és ennek következtében a marketing és a média világában" - mondta el Csermely Ákos az esemény egyik legjelentősebb változást hozó témájáról. Az új adatvédelmi szabályzat nem csak a kereskedelemre lesz hatással, hanem a munkahelyeken alkalmazott okoseszközök használatára is, mint például a céges autóba telepített GPS-es fedélzeti kamera, a geolokációt lehetővé tevő céges "okos" eszközök, vagy az olyan felhő alapú alkalmazások, amelyekkel a munkavállalók számítógépes tevékenysége részleteiben is nyomon követhető.

A komoly témák mellett az idei Mobil Hungary-n szórakoztató programokkal is várják a résztvevőket, ugyanis ismét lesz rapid randi lehetőség, valamint visszatér az esport téma is, amelynek keretében egy rövid esport verseny bemutatót rendeznek, ahol bárki betekintést nyerhet az esport világába. "A Mobile Hungary konferencia tartja a lépést az elődökkel, igyekszünk teret biztosítani az innovatív témáknak. Erdemes lesz ellátogatni az idei rendezvényre is." - összegez Csermely Ákos, a Mobile Hungary konferencia tulajdonosa.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az idei volt a hatodik Mobile Hungary konferencia
  Evolution & Mobile Hungary: két nap, ezer látogató
  Márkamegjelenés mobilon
  A mobil helye az értékesítési láncban
  3 százalékkal nőtt tavaly a reklámköltés
  Erről szól az Evolution & Mobile Hungary 2016
  Rekordszámú látogató az Evolution & Mobile Hungary-n
  Evolution & Mobile Hungary: okosodó városok, dübörgő reklámtőzsde
  Kinek jó a mobil reklám?

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...