Hírek
21634 hír az adatbázisban
Az ALDI támogatja a Go Pink kezdeményezést
Marketinginfo.hu - 2017-10-11 11:16
CSR

Ötödik alkalommal vesz részt az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a Go Pink kezdeményezésben, amely minden év októberében világszerte a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívja fel a figyelmet.

Ebben az évben az áruházlánc újabb partnerek bevonásával folytatja figyelemfelhívó kampányát, egyúttal lehetőséget teremt vásárlói számára, hogy ők is aktív részesei legyenek az ALDI jótékony akciójának.

Idén ősszel is világkörüli útjára indul az a kezdeményezés, amely a pink színnel hívja fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem alappilléreire: a megelőzésre és a szűrésre. Az idejében felismert mellrák jó eséllyel gyógyítható, ehhez azonban elengedhetetlen az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a mindennapi stressz helyes kezelése. Ezen kívül a hölgyeknek kifejezetten ajánlott részt venni a rendszeres szűrővizsgálatokon, illetve az emlő önvizsgálata is életet menthet, hiszen minél előbb felismerik az elváltozást, annál korábban kezdődhet meg a gyógyítás.

Az ALDI a magyar csiperke- és laskagomba termesztő vállalattal, a Bio-Fungi Kft.-vel közösen öt éve vesz részt a kezdeményezésben és az elmúlt évek során összesen mintegy 3 millió forintnyi adománnyal támogatott rákellenes szervezeteket. A korábbi évekhez hasonlóan idén októberben is elérhető lesz az áruházlánc polcain a Bio-Fungi által termesztett, rózsaszín tálcába csomagolt gomba, amelynek minden eladott tálcája után a Bio-Fungi a Debreceni Onkológiai Betegekért Alapítványt támogatja 5 forinttal, míg az ALDI saját hozzájárulásaként ezt az összeget megduplázza.

A vásárlók ebben az évben az Ed.Haas Hungaria Kft. rózsaszín szalaggal ellátott pezsgőtablettájának megvásárlásával is hozzájárulhatnak a kezdeményezéshez. A vállalat minden értékesített pezsgőtabletta tubus után 5 forinttal támogatja a mellrák elleni küzdelmet. Ezen felül minden eladott termék után az ALDI további 5 forinttal támogatja a Cytológia a Tüdőrák Korai Kórismézéséért Alapítványt. 2017. október 13-án pedig a figyelemfelhívás és tájékoztatás jegyében megrendezésre kerül az "Összefogás az egészségért a mellrák ellen" hídséta és konferencia Győrben, melyet az ALDI számos termékkel támogat.

Az idei kampányban a Del Pierre Central Europe Kft. is az ALDI partnere, amely cég limitált kiadású "Twist tonhaltörzs olívaolajban" termékének értékesítése után Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány dobozonként 5 forintnyi támogatáshoz jut az ALDI által.

Az ALDI bízik abban, hogy az idei kampány révén vásárlóinak segítségével még több adománnyal segítheti a daganatos megbetegedések megelőzését és gyógyítását.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ALDI a legnagyobb magyar női futóesemény főszponzora
  Növelheti a mellrák kockázatát a nőknél a sok szalonna és kolbász fogyasztása
  Az ALDI idén is összefog a mellrák ellen
  Zöldebb iskolát a gyermekeknek
  Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon
  Karbonsemleges működés az ALDI-nál
  Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI
  A gyakori mozgás csökkenti a rák kockázatát
  Zöld kezdeményezések az ALDI-nál
  A méhnyakrák-megelőzési héte
  Az ALDI jelenléte a fesztiválokon
  Rózsaszín ételekkel a mellrák ellen
  A Tesco vásárlóival együtt harcol a mellrák ellen
  Most már ALDI-val is szervezhetünk az utazást
  Az ALDI az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közt
  Anastacia tervez ruhát az ALDI számára
  Pop-up üzletek az ALDI-tól
  Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország
  Az ALDI a 17. FINA nemzeti főtámogatója
  Zöldárammal látja el a MOL az ALDI Magyarországot
  Korszerűbb és innovatívabb logóra vált az ALDI

További hírek ebben a kategóriában

A Cordia az idei Tihanyi Félmara...
A Tesco ismét támogatja a helyi ...
MÁV a TeSzedd! akcióban
A CDP Brüsszelben harmadszor ism...