SpongyaBob a Tropicariumban
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-10-11 09:12
Outdoor/indoor

SpongyaBob Kockanadrág, a világhírű tengeri szivacs az állatok világnapja alkalmából a Tropicariumba látogatott, hogy találkozhasson a többi tengerlakó Nickelodeon-sztárral.

Különleges tengeri élőlényekkel és megelevenedett rajzfilmfigurákkal is találkozhattak a gyerekek október 7-én, szombaton a Tropicariumban, az állatok világnapja alkalmából megrendezett eseményen. SpongyaBobbal, Bikinifenék legnépszerűbb lakójával és Dórával, a felfedezővel is lehet fotózkodni a tengerek bámulatos világába vezető kalandos úton.

A népszerű gyerekcsatorna már jól ismert sikersorozatainak szereplőit is láthatták a gyerekek valós környezetükben. Megfigyelhettek, hogy milyen állatokról formálták meg a harcias és pizzarajongó Tini Nindzsa Teknőcöket, a tüneményes Bubbi Guppikat, Sanjay zöld, beszélő kígyóját vagy éppen Dóra fürge kis barátját, Csizit, a majmot.

A nagy kedvencekkel, SpongyaBobbal és Dórával minden érdeklődő fotózkodhatott majd a túra közben, sőt a mesehősök izgalmas játékot is tartogattak a kicsik számára. A látogatók egy menetlevélbe gyűjthettek a pecséteket, és ha sikerült minden pecsétet összegyűjteni, akkor egy nyereményjátékban is részt vehettek, ahol többek között Nickelodeonos ajándékcsomagokat sorsoltak ki.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt
  A Nickelodeon játék napja
  Indul a NyárON NickelodeON országos road-show
  Nickelodeon-figurák a Viacom karitatív napján
  Hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel
  Strandolimpiát hirdet a Nickelodeon
  Nickelodeon-játszótérrel gazdagodott a gyermekotthon
  Gyerekruhákra költözik SpongyaBob

További hírek ebben a kategóriában

Újabb öt mozgó bankfiókot állít ...
Óriási oroszlán a Hungária körút...
Szuperkényelmes futószőnyeg egy ...
Elismerték a SPAR Adni öröm! kam...