Hírek
22871 hír az adatbázisban
Újabb kampányt indít a Medve
Marketinginfo.hu - 2017-10-10 13:34
Reklám

Szórakoztató, 6 részből álló videó sorozattal kezdett kampányba a Medve sajt szeptember elején.

A "Hozzunk ki többet kedvenc sajtunkból!" szlogennel futó, kizárólag online felületen és a Cinema City mozihálózatban sugárzott kisfilmek egy-egy egyszerű trükkre épülve hívták fel a fiatal fogyasztók figyelmét, a már-már tradicionálisnak tekinthető termékben rejlő értékekre. A szerethető, kikacsintós kampánynak ezzel még koránt sincs vége, mert hamarosan bemutatkozik a Medve Mágus.

A Medve sajt gyerekkorunk világát idézi, könnyen felhasználható, számos ízben és kiszerelésben kapható ezért szinte minden magyar háztartásban megtalálható. A hűséges és rendszeres Medve fogyasztók már jól tudják ezt. Az ő megtartásuk mellett a márka azt tűzte ki magának célul, hogy a fiatalabb korosztály számára is nélkülözhetetlen maradjon, ezért ötletes kampányba kezdett.

"A kampány arra az egyszerű, de nagyon erős tényre épül, hogy a Medve velünk van, része az életünknek. Ereje abban rejlik, hogy a márkáról szinte mindenkinek eszébe jut egy-egy olyan példa a saját életéből, aminek részese volt a Medve sajt, amire kellemesen elmosolyodva gondol vissza." - mondta Wilheim Gábor, a Pannontej marketing igazgatója.6 héten keresztül, minden héten egy új videót bocsátottak online útjára, melyből az utolsó epizód a múlt héten került fel a netre. Nem kellett megvárni a kampány végét ahhoz, hogy láthatóvá váljon, a célközönség megszerette a kedves kisfilmeket.

Ezt támasztják alá a nézettségi adatok is: a Youtube-on csak az első 4 videó közel 1 milliós nézettséget produkált, a Facebookon több mint 700 ezer felhasználó találkozott a hirdetéssel és a Cinema City mozikban két hét alatt több, mint 150 ezer néző látta, hogy milyen trükkökre képes a Medve.

A sikeren felbuzdulva, október 9-től, egy újabb játékos csavarral folytatódik a kampány. Párkányi Kolos népszerű bűvész bevonásával újabb 6 videót készít a márka. A koncepció gerincét 3 bűvészmutatvány adja, melyet 3 megfejtés kisfilm követ. A főszereplők természetesen itt is a jól ismert sajtok. A Medve Mágus azonban nem leplezi le rögtön magát, hanem játékra hívja a nézőket, ahol a trükköket megfejtők Medve ajándékokat nyerhetnek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Francia sajtot hívott vissza a gyártója
  Tavaly több mint 18 milliárd forintos árbevételt ért el a Savencia
  Új marketing igazgató a Pannontej Zrt.-nél
  Sztáranyukák a Medve sajt workshopján
  Új termékkategória a Pannontejtől

További hírek ebben a kategóriában

2022-es plus size divattrendek (...
Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...