Hírek
22492 hír az adatbázisban
Gumiabroncsokkal segíti a vérszállítást a Bridgestone
Marketinginfo.hu - 2017-10-02 09:58
CSR

A főváros zavartalan és biztonságos vérellátását segíti, hogy új abroncsokat kaptak a Semmelweis Egyetem vérszállító flottájának autói.

Évente közel 10.000 sürgősségi, valamint ugyanennyi körjárati szállítás biztosítását segíti a Bridgestone, amely gumiabroncs szetteket adományozott a Semmelweis Egyetem 5 autóból álló vérszállító flottájának zavartalan üzemeltetéséhez. Az egyetem vérszállító egységének autói végzik a létfontosságú vérkészítmények és laboratóriumi vérminták folyamatos szállítását Budapesten, a központi vérellátó, valamint a legnagyobb kórházak és klinikák között, amely munka során a flotta járművei naponta 150-200, évente pedig akár 80.000 km-t is megtesznek.

Állandó szolgálatban

A Semmelweis Egyetem vérszállító autói állandó mozgásban vannak, és folyamatosan az utakat róják. Az 5 autóból álló budapesti vérszállító flotta két járműve az év minden napján 24 órás állandó szolgálatot teljesít, további három gépkocsi pedig folyamatosan készenlétben áll, illetve karbantartják az egység munkatársai.

"Vállalatunk örömmel támogatja a Semmelweis Egyetem vérszállítóinak nélkülözhetetlen munkáját, akik a háttérből, nap mint nap segítik az orvosokat emberi életek ezreinek megmentésében" - mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. "Bízunk benne, hogy támogatásunkkal, új abroncsaink révén egy kicsit most mi is segíthetünk ebben a pótolhatatlan munkában"- tette hozzá az igazgató.

"A vérellátás folyamatosságának biztosítása érdekében autóinknak kifogástalan műszaki állapotban kell lenniük, amiben fontos szerepet játszanak a gumiabroncsok is. Éppen ezért nagyon örülünk a Bridgestone felajánlásának, hiszen ez óriási segítséget jelent a mindennapi tevékenységünk során" - mondta Takács Zoltán, a Semmelweis Egyetem Szolgáltatási Igazgatóságának logisztikai osztályvezetője.


Máshol is abroncsokkal segíti a közösségeket a Bridgestone

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó intézményeket és szervezeteket. A vállalat folyamatosan támogatja abronccsal az autópályákon és főutak mentén szolgálatot teljesítő mentőmotorosokat, illetve a közelmúltban a tatabányai tűzoltóságnak is adományozott abroncsot.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Adomány a Bridgestone-tól
  A Paralimpiai Mozgalom globális partnere lett a Bridgestone
  Madarak és ürgék megfigyelésében segít a Bridgestone
  1,5 millió forint gyermekmosolyra a Bridgestone-tól
  A SÁGA Fini Mini futóverseny
  Újabb beruházást indít Tatabányán a japán Bridgestone
  A 2018-as nyári abroncs teszt győztese
  Öt százalékkal több gumiabroncsot adtak el tavaly
  Abroncsokkal népszerűsítik az adományozást
  A Bridgestone szponzorálja Csernoviczki Évát
  Bridgestone-okon gurul a GAMF napelemes autója
  Abroncsokkal segíti a mentőmotorosokat a Bridgestone
  Cserjéből gumiabroncs

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Bridgestone Adomány a Bridgestone-tól
2020-11-06 09:15
Újabb területen mutat példát az ...
Országos kampánnyal segíti a Coc...
Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...