Hírek
23447 hír az adatbázisban
Da Vinci, Picasso, Dalí művei a kifutón
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-09-28 09:34
Outdoor/indoor

A legnagyobb mesterek festményei elevenednek meg az Allee Bevásárlóközpont "Vászonról a kifutóra" című ingyenesen látogatható rendezvénysorozatán.

A 2017.10.15.-ig megvalósuló programok nem mindennapi élményt kínálnak. Divathetek, valódi művészek interaktív műterme, magyar festészettörténeti legendák tárlata, portréfestők és nyereményjáték is várja az érdeklődőket, amellyel 3 szerencsés vásárló firenzei utazást is nyerhet, páros belépővel az Uffizi képtárba.

Ingyenes képzőművészeti programkavalkád indult az Allee Bevásárlóközpontban. A kiállítótérként és műteremként is szolgáló Allee Art Gallery-ben az érdeklődők csodálhatják meg három kortárs festő alkotásait, illetve munka közben is megnézhetik a művészeket, hiszen az Allee lesz élő alkotóműhelyük. A földszinti folyosón 6 ikonikus festőművészt (Szinyei Merse Pál, Lotz Károly, Munkácsy Mihály, Rippl-Rónai József, Csontváry Kosztka Tivadar, Victor Vasarely) megelevenítő egyedi tárlaton ismerhetik meg a látogatók a magyar festészet kiemelkedő alakjait. Mindezeken túl a Képzőművészeti Egyetem festőszakának jelenlegi és már végzett hallgatói bárki portréját szívesen elkészítik, melyet a kedves látogató haza is vihet.

Két hosszú hétvégén, 2017. szeptember 29. és október 8. között, látványos tánc- és divatshow-k keretében elevenednek meg a világ leghíresebb festményei. A modellek és táncosok segítségével életre keltett képek között látható lesz Leonardo da Vinci, Picasso, Dalí, Frida Kahlo, Van Gogh, Szinyei Merse Pál és más ismert festők remekművei. A bemutatásra kerülő 2017-es őszi- és téli divatkollekciót az Allee szakembergárdája Lukács Gabi és Lakatos Márk segítségével álmodta a színpadra.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  3 millió forint az Allee-től
  Jótékonykodás az Allee-ban
  Mesés advent az Allee-ban
  Az Allee Art Gallery-ben kortárs képzőművészek alkotnak
  Tűzfalfestmények a Színes Város fesztiválon
  Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
  Falfestmény Kós Károlytól
  Művészet és tudomány találkozását támogatja az E.ON
  Új falfestményen üzen a Telekom a Krisztina körúton
  Grandiózus falfestmény lett Adele-ből és Beyoncéból
  Megihlette Van Gogh a Leo Burnettet
  Új Lego Store nyílik Budapesten

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej