Hírek
22054 hír az adatbázisban
Kreatívigazgatóval erősít a HPS
Marketinginfo.hu - 2017-09-25 13:20
Karrier

Kenczler Marci személyében új kreatívigazgató csatlakozott az egyre növekvő csapathoz.

A reklámszakember szabadúszó grafikusként kezdte pályáját - elsősorban díjnyertes filmplakátjaira figyelt fel a szakma, hiszen izgalmas, sokszor bevállalós megoldásai a nemzetközi sajtót is bejárták. Számos magyar és külföldi film fűződik a nevéhez, köztük az Oscar-díjas Saul Fia plakátját is jegyzi.

Megfordult vezető art directorként többek közt az ACG-nél, az isobar-nál és a Young&Rubicam-nél is, új pozíciójában pedig a HPS hazai és nemzetközi márkákat kiszolgáló kreatív csapatának vezetéséért felel.

"Marci külső szemléletet hoz a kreatív osztály mindennapjaiba, ami szeretnénk, ha mind a gondolkodásban, mind az ügyfelek kiszolgálásában megjelenne. Természetesen hosszútávon nem titkolt célunk, hogy a HPS felkerüljön a nemzetközi szinten jegyzett független kreatív ügynökségek térképére is.- mondta Vekkel László, aki tulajdonosként és kreatívigazgatóként már 20 éve az ügynökség oszlopos tagja.

"Bizalmat és támogatást kaptam a tulajdonosoktól, hogy közösen olyan kultúrát alakítsunk ki, ami a legvágyottabb munkahellyé teszi a HPS-t a kreatív szakmában. Ez már önmagában elég izgalmas kihívás, de az elsődleges cél az, hogy a legsikeresebb független ügynökség legyünk a piacon." - tette hozzá Kenczler, aki nagyon élvezi az új szerepet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezetőket igazolt a HPS Group
  Idén is a HPS képviseli hazánkat Cannes-ban

További hírek ebben a kategóriában

Óriási verseny van a világban a ...
Évente csaknem 12 ezer dolgozót ...
Új vezető a UPS Magyarország élé...
Új ügyvezető a Neumann János Szá...