Hírek
22246 hír az adatbázisban
Visszatérő stratégiai vezető a HPS-nél
Marketinginfo.hu - 2017-09-20 13:45
Karrier

Váradi Miki személyében stratégiai vezetőt igazolt az ügynökség - érkezésével az elsődleges cél az edukáció és ezen keresztül a szakmai színvonal további erősödése.

A HPS az elmúlt években dinamikus növekedésnek indult, amely nem csak a munkavállalók létszámában, de a kínált szolgáltatások sokszínűségében és a sorra alakuló divíziók számában is megjelenik. A HPS elsődleges célja továbbra is a meglévő ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása, ezt hivatott támogatni a közelmúltban igazolt több évtizedes tapasztalattal rendelkező stratégiai szakember.

Váradi Miki karrierje során dolgozott már a Saatchi & Saatchi-nál, a Publicisnél, Ogilvy-nél és a McCann Budapestnél, valamint stratégiai tervezést tanított a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági karán.
Korábban már közel 5 évet töltött a HPS-nél, az ügynökség azonban azóta a duplájára nőtt. Mindennapi munkája során ezért a klasszikus tervezési feladatok mellett a szakmai coaching is szerepet kap.

"Mondhatjuk, hogy hazajöttem a HPS-be, hiszen a kapcsolatunk már régre nyúlik vissza." - kezdte a régi-új stratégiai vezető. "Élvezem, hogy a munkaköröm már túlmutat a stratégiai tervezés területén és részt vehetek a kollégák és az ügyfelek szakmai edukációjában is." ­- tette hozzá.

"Mikivel nem csak egy stratégiai vezető tért vissza hozzánk, hanem a piac egyik legjobban gondolkozó szakembere, akinek az új feladatkörében lehetősége lesz mind a HPS-ben dolgozó kollégáknak, mind a HPS-sel dolgozó ügyfeleknek átadni a tudását. Büszkék vagyunk az elmúlt évek sikereire, fejlődni akarunk tovább, és erre Miki személye garancia számunkra." - mondta el a kinevezés kapcsán Probáld Attila, a HPS üzletágigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezetőket igazolt a HPS Group
  Idén is a HPS képviseli hazánkat Cannes-ban
  Új Üzletág igazgató a HPS-nél
  Új PR vezető a HPS-nél
  Vezetőket igazolt a HPS
  Távozik a HPS marketing divíziójának vezetője
  Kinevezés a HPS-nél

További hírek ebben a kategóriában

Varga Ivett vezeti a BKK-t febru...
A szakemberhiány enyhülésére szá...
Lemondott a horvát Raiffeisen Ba...
Lezajlott a bértárgyalás újabb f...