Hírek
22795 hír az adatbázisban
A ’90s hangulatot idéző Adidas kampány
Marketinginfo.hu - 2017-09-07 10:55
Reklám

Különleges fotósorozattal tiszteleg az adidas hazai csapata a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb sportkollekciójának újratervezett, 2017-es kiadása előtt.

A '90s hangulatot idéző EQT_BUDAPEST kampány fotóit a merész és eredeti stílusáról ismert Szombat Éva készítette.

Az Equipment kollekció az 1991-es debütálását követően hihetetlen gyorsasággal vált a korszak egyik legnépszerűbb sportviseletévé. Az saját korukban minden trendet és szabályt felülíró EQT darabok egyetlen dologra fókuszáltak: a lényegre. A kollekció megszabadult mindentől, ami szükségtelen, és létrehozta a sportolók számára kifejlesztett, maximális kényelemmel és tartással bíró Equipment termékcsaládot.

Az adidas Originals tervezőmérnökei időről időre visszanyúlnak a klasszikus darabokhoz, hogy azokat a legújabb innovációkkal ötvözve létrehozzák az időtálló darabok tökéletes jelenkori változatait. Az Equipment család esetében a megújulásra 2017-ben kerül sor. Az új EQT kollekció egyszerre tiszteli és újraértelmezi az eredeti darabok szellemiségét; a prémium anyagokat és a funkcionális szerkezetet ezúttal progresszív designnal és merész színpalettával turbózták fel.

"Az új EQT kollekció a letisztultságot és az eredetiséget képviseli, éppen ezért olyan művészeket és alkotókat vontunk be a 2017-es EQT_BUDAPEST kampányba, akik egyértelműen tükrözik az Equipment filozófiáját, a művészetükben és a személyiségükben egyaránt" - mondta Végső Péter az adidas hazai brand managere az új kollekció bemutatóeseményén.

Az EQT_BUDAPEST kampányt az adidas hazai csapata álmodta meg azzal a céllal, hogy szereplőin keresztül bemutassa, hogyan is inspirálja a jelent a múlt hagyománya. A fotósorozatban a Punnany Massif alapítótagja, Wolfie mellett Dj Naráról, Metháról, illetve a Fifty Pairs of Shoes bloggeréről, Nagy Viviről is készültek kilencvenes éveket idéző képek.

"Örülök, hogy engem kértek fel a fotósorozat elkészítésére, hiszen a kilencvenes évek stílusa tökéletesen passzol az ízlésvilágomhoz. A fotók készítésekor az eredetiség hangsúlyozására törekedtem, és nagyon érdekes volt látni azt, ahogyan a teljesen különböző személyiségű modellek magukra ismernek az EQT kollekcióban" - árulta el a kampány fotósa, Szombat Éva.

Az EQT_BUDAPEST fotósorozat szeptember közepétől lookazine formátumban is elérhető lesz az adidas Originals darabok budapesti árusítóhelyein. A kiadványban a kampányfotók mellett a modellek kilencvesesévekhez köthető személyes történetei és meghatározó élményei is olvashatóak lesznek.

A kampányban szereplő új EQT kollekció már kapható a kiemelt adidas üzletekben és partnereknél.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az adidas felszámolná a nem újrahasznosított műanyag használatát
  Futóközpont az adidas Runners Budapesttól
  Elkészült a MINI FASHION FIELD NOTES kollekció
  Közösségi Adidas futás az óceánok tisztaságáért
  Intelligens chip az adidas új futócipőiben
  Az Adidaséhoz hasonló védjegy nem használható
  Hiánypótló kiadvánnyal árasztotta el Budapestet az adidas
  A városi futók egyedi igényeinek kedvez az adidas
  Új relklámfilm az adidas Originalstól
  Gerillakampány Messivel
  Páratlan cipőkampány az Adidastól
  90 percnyi sokkoló élmény az Adidas-tól
  Suarez, Özil és Pogba az új Adidas szpotban
  Pop-up edzőközponttal várta a nőket az Adidas
  Ki lesz az Adidas ásza?
  Új kampány az Adidastól

További hírek ebben a kategóriában

2022-es plus size divattrendek (...
Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...