Hírek
21829 hír az adatbázisban
Új főtitkár a DIMSZ élén
Marketinginfo.hu - 2017-08-29 10:07
Karrier

Augusztustól Somogyi Endre váltja Lugosi Boglárkát a DIMSZ főtitkári pozíciójában.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) augusztustól működik együtt Somogyi Endrével, aki a szervezet főtitkári teendőit látja el. "Célunk, hogy a DIMSZ szolgáltató szervezetként, hatékonyan biztosítson hátteret a szakmai munkának, meg tudjuk mutatni a piacnak az adatvezérelt kommunikáció előnyeit, képviseljük a piaci szereplők érdekeit, tájékoztatni tudjuk az érintett szereplőket az adat- és a fogyasztóvédelmi elvárásokról. Bízom abban, hogy Endre segítségével új lendülettel tudjuk folytatni a Bogi által megkezdett munkát." - mondta Huszics György a DIMSZ elnöke.

Somogyi Endre 2013-tól a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) ügyvezetője, az elmúlt 9 évben alapítója, elnökségi tagja, majd ügyvezetője volt a magyar IAB-nek, elnökségi tagja volt az IAB Europe-nak, előtte 7 évig az Adverticum fejlesztésért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese. Tanulmányait a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (MBA) és a University of Hertfordshire-en (BBA) végezte. Endre a DIMSZ főtitkári megbízatását augusztus elejétől vállalta megtartva a DKT ügyvezetői tisztségét.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a hazai adatvezérelt marketing piac szereplőinek érdekképviseletét látja el. Fő irányvonala a közös ágazati kommunikáció, valamint az adatvezérelt kommunikáció elismertségének erősítése mind a marketingkommunikációs szakma, mind a fogyasztók felé. Kiemelten foglalkozik az adatvédelmi és a területhez kapcsolódó fogyasztóvédelmi kérdésekkel, valamint szakmai rendezvények és workshopok megrendezésével. Közel 60 tagvállalata nyolc szakterületi tagozat munkájában vesz részt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben
  Új tagozati vezetőt választott a DIMSZ
  Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben
  Új vezetőt választott a DIMSZ
  Újraválasztották a DIMSZ elnökségét
  Ügynökségi oldalról érkezik a DIMSZ új főtitkára
  Bélai Krisztina a DIMSZ új főtitkára
  Új elnök a DIMSZ Tartalommarketing tagozatában
  Elnököt választott a DIMSZ Adatvédelmi tagozata
  Elnökségi tagokat választott újra a DIMSZ Közgyűlése

További hírek ebben a kategóriában

Pályaválasztási nap a Fővárosi S...
Szirmák Botond globális felsővez...
A Reklámszövetség dr. Megyer Örs...
Új Business Director a Panasonic...