Az Ökumenikus Segélyszervezet segélyakciója
MTI + Mediainfo.hu - 2017-08-24 09:02
Outdoor/indoor

Olimpiai bajnokok és énekesek vezetésével formált élőképet közel 100 gyerek a Bazilikánál.

Nem mindennapi látványossággal hívták föl a figyelmet önkéntesek, gyerekek, olimpiai bajnok sportolók és népszerű sztárok az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyerekeket támogató "Iskolakezdés együtt!" segélyakciójára: óriási élőléppel rakták ki a 1353-as adományvonal számait!

Az 1000 rászoruló gyerek beiskolázását támogató segélyakció az ország egyik legszebb terén, a Bazilika előtti Szent István téren áll föl, s mind a földről mind pedig a levegőből egyedülálló látványt nyújtott.

A Divino Bazilika teraszán tartandó rövid sajtótájékoztatón megszólaltak az összefogás szereplői, és kiderült hány iskolatáskát kell még megtölteni a célként kitűzött 1000-ből az első becsengetésig.

Az akcióba bekapcsolódott Kovács Koko István jószolgálati nagykövet, olimpiai bajnok ökölvívó, Wolf Kati énekesnő és Bánki Benjámin slammer, az akció idei arcai; Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, valamint Vastag Csaba és Vastag Tamás népszerű énekesek.

A rendezvényhez kapcsolódó rövid sajtótájékoztatón Szentgyörgyvölgyi Péter, az akciónak otthont adó V. kerület polgármestere és Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója ismertettek az akció részleteit.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szívesen adakozunk bankkártyás fizetéskor
  Élménydélután a Bazilikánál
  Iskolakezdés együtt! segélyakció
  Óriási élőkép a rászoruló iskolásokért
  1353: alakzatban a taxik

További hírek ebben a kategóriában

Ökotudatosságot népszerűsít a Vi...
Négyszázan ragadtak ecsetet az E...
A Danone legnagyobb szűrőprogram...
Autistic Art a Várkert Bazárban