Hírek
22795 hír az adatbázisban
Megvannak az új WIZZ nagykövetek
Marketinginfo.hu - 2017-08-14 09:55
Márkák

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága büszkén bemutatta az új WIZZ nagyköveteket, akik a következő két évben a légitársaság hivatalos arcai lesznek.

Több mint 290 000 szavazat érkezett a két hetes nyilvános online szavazás során, ahol a Wizz Air Facebook-rajongói kiválaszthatták a az új WIZZ nagyköveteket. 83 jelölt szállt versenybe, ők elmondhatták a közönségnek, hogy miért szeretnék megkapni a megtisztelő WIZZ nagyköveti címet, és bemutathatták, mit jelent számunkra a légiutas-kísérői hivatás. A teljes hálózatban 31 új nagykövetet választottak, közülük Ivett, Szonja és Zsanett képviseli Magyarországot a következő két évben.

Az újonnan megválasztott WIZZ nagykövetek képviselik majd Magyarországot és a Wizz Airt sajtórendezvényeken, jelentős eseményeken, toborzási és nyílt napokon, továbbá interjúkat adnak magazinok, rádió- és tévéműsorokban szerte Európában. A WIZZ nagykövetek megosztják majd, mit jelent a Wizz Air család tagjának lenni, végigkísérik az érdeklődőket a légiutas-kísérő csapat tagjaként eltöltött csodálatos napjaikon, bemutatják kedvenc WIZZ úticéljaikat, valamint ismertetik a Wizz Air legelőnyösebb ajánlatait és termékeit.Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója elmondta: "A Wizz Air hisz abban, hogy sikerünk titka a kiváló csapatunk, melynek tagjaiban közös a repülés iránti szenvedély és az elkötelezettség az iránt, hogy utasainknak tökéletes fedélzeti élményt biztosítsanak. Éppen ezért örömmel mutatom be új WIZZ nagyköveteinket, akik a Wizz Air hivatalos arcai lesznek a következő két évben. Kiemelkedő légiutas-kísérőink közül is a 31 legjobbról van szó, akik megosztják a közönséggel lenyűgöző hivatásukat, képviselik a légitársaságot a helyi közösségekben és mindig mosolyogva köszöntik utasainkat a WIZZ járatokon."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új PR-ügynökséget választott a Wizz Air
  Szurkolói különgépeket indít Szófiába a Wizz Air
  13 éves a Wizz Air
  Öt egyetemmel kötött partnerségi megállapodást a Wizz Air
  Egyetemi versenyt indít a WIZZ
  A Wizz Air 23 millió utast szállított 2016-ban
  Több utast szállított Wizz Air romániai járatain
  Promócióval ünnepel a Wizz Tours
  Egymillióan a Wizz clubtagok
  Szurkolóknak kedvez a Wizz Air

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...
Márkás gyermekruhák vásárlásával...
Egy kés, ami mindig kéznél van (...