Hírek
23424 hír az adatbázisban
Rossmann divatbemutató a Lupa-tó strandján
Marketinginfo.hu - 2017-08-09 14:35
Outdoor/indoor

Divatbemutatót tartott a Rossmann a Lupa-tó strandján.

Látványos divatbemutatót rendezett a Rossmann a Lupa-tó prémium strandján, ahol a Balaton Kollekció strandtörölközői és táskái inspirálta szetteket csodálhatta meg a közönség. A rendezvény háziasszonya a műsorvezető, Lilu volt. A bemutatóval inspirációt szeretnének adni trendi, könnyed és szexi strandszettekhez.

A különleges eseményen a Schreiter Lilla által megálmodott szettekben olyan magyar tervezők munkáit lehetett felfedezni, mint Cakó Kinga ruhái és a Pelso fürdőruha márka. Az öltözködés során igyekszünk figyelni a részletekre és ebből a szokásból már a strandöltözet sem kivétel - a márka szeretne ebben segíteni és trendi tippeket nyújtani. Ráadásul a közönség is szabadon engedhette a fantáziáját, hiszen az interaktív bemutató során a kiegészítő nélküli összeállításoknál ők választhatták ki a modellekhez leginkább illőt a Balaton Kollekció termékei közül.

A Rossmann évente kétszer hirdeti meg lojalitáskampányát, az idei nyári kampányban olyan strandtáskákat és törölközőket terveztetett egyedileg, amelynek képi világa a retro életérzést közvetíti fiatalos, trendi stílusban. Ezek a kiegészítők nagyon jól variálhatók egymással, különleges mintáit pedig a régi idők klasszikus balatoni nyara ihlette.

"Nagy segítséget jelent számomra a mindennapokban, hogy mára egy drogéria kínálata túlmutat a klasszikus tusfürdő és háztartási szereken - akár az ízletes bio élelmiszereket is beszerezhetem vagy a strandoláshoz nélkülözhetetlen kellékek közül is válogathatok" - mesélte az eseményen Lilu.

A Rossmann Balaton Kollekció termékeire augusztus 13-ig lehet beszerezni a kuponokat, a beváltásuk pedig augusztus 31-ig lehetséges a drogéria üzleteiben.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Amikor nem csupán strandolni vágysz, Mauritius akkor is tökéletes! (x)
  Anyák napjára készül a STRAND Fesztivál
  Visszahívta a Rossmann az enerBIO Szójapelyhet
  A Rossmann a Progressive Reklámügynökséget választotta
  3,6 millió a koraszülött kisbabák megsegítésére
  A Rossmann Beauty Land következő állomása az EFOTT
  Merész kampány az Arena Mall-tól
  Green Brand díjat nyert a Rossmann
  A legnagyobb Rossmann drogéria nyílik Budapesten
  Megnyitott a Rossmann 200. üzlete
  Új promóció a Rossmanntól
  Új játszótér a Henkel és a Rossmann segítségével
  Rossmann - Posta együttműködés
  Bulival erősíti brand-jét a Rossmann
  Díjazták a Rossmannt

További hírek ebben a kategóriában

2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej
Amit az előszoba sugall a lakás ...